Autor |
Zpráva |
KrejciBenjamin
|
Nová baterka do rapida
Zdravím, potřeboval bych poradit, budu muset koupit novou baterku do rapida 130 a nevím přesně, jaká tam má být 44Ah?? Popřípadě jestli je lepší tam dát bezúdržbovou... A také jakou kapacitu a jaký startovací proud. a také nějaké rozměry. Alternátor ne klasika 55A předem děkuji
|
7.9.08, 20:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Maximální rozměry aku který se vejde za zadní sedačky jsou 210 x 175 x 214mm (D x S x V)
Originálně byl akumulátor 37Ah, ke konci výriby 40Ah, ale kup akumulátor s co největší kapacitou
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.9.08, 20:39 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Ted sem koupil VARTU nejakou z rady Black ma 44 nebo 45Ah, startovaci prou 400A. Je to bezudrzba a do kastliku se vejde v pohode. Jeji rozmery jsou 207x175x195. POkud ji pak chces prichytit tym uckem co tam ma bejt(a taky ti ho doporucuju jestli mas rad svou pater) tak ho musis lehce preohybat a taky musis ten sroub v kastliku trosku nastavit(ja sev vzal trubku vyriznul do ni zavit a bylo). Ten plastovej dekl taky pohoda. Upravy vypadaji slozite ale je to na 15minut a nemuzu si stezovat Zaruka je na ni 2 roky. Nebo je tady osvedcena(hlavne Matthes doporuci) Banner... Cena kolem 1400 obe
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
7.9.08, 21:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jj Matthes doporuci Banner No hlavne nikdy nikdo nejezdete bez toho cernyho plastovyho deklu nebo vam auto zacne horet
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.9.08, 21:13 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Jj Matthes doporuci Banner No hlavne nikdy nikdo nejezdete bez toho cernyho plastovyho deklu nebo vam auto zacne horet noc to riesite - ja mam v aute 250ku s dakeho vysokozdvizneho vozika a uz ani svetla neblikaju , minule vydrzala 3 dni svietit ....
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.9.08, 21:18 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jonny píše: Matthes píše: Jj Matthes doporuci Banner No hlavne nikdy nikdo nejezdete bez toho cernyho plastovyho deklu nebo vam auto zacne horet noc to riesite - ja mam v aute 250ku s dakeho vysokozdvizneho vozika a uz ani svetla neblikaju , minule vydrzala 3 dni svietit ....
No ja tam mel 150Ah baterku... Takovou tezkouk ravu skoro to neslo vyndat. A proc sem ji vyndaval? Funkcnost baterie super ale kdybych si dal nejakej celni naraz tak ten akumular mi romlati pater na sr..ky
|
8.9.08, 08:23 |
|
|
fatal
rejpal
|
Majlanky píše: Funkcnost baterie super ale kdybych si dal nejakej celni naraz tak ten akumular mi romlati pater na sr..ky
Dals ho do kufru, aby rozmlátil na sračky někoho jiného? Nejde jen o tu hmotnost, si vem jak bys dopadl, kdyby tě baterka nejprve přerazila vejpůl a pak ještě polila kyselinou. Jsem rád, že mám pořádný kaslík s kovovým krytem s těsněním.
|
8.9.08, 08:26 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
fatal píše: Majlanky píše: Funkcnost baterie super ale kdybych si dal nejakej celni naraz tak ten akumular mi romlati pater na sr..ky Dals ho do kufru, aby rozmlátil na sračky někoho jiného? Nejde jen o tu hmotnost, si vem jak bys dopadl, kdyby tě baterka nejprve přerazila vejpůl a pak ještě polila kyselinou. Jsem rád, že mám pořádný kaslík s kovovým krytem s těsněním.
Ne tu 150Ah kravu sem vyndal a dal tam 45Ah Akumu a mam ji vkastliku pripevnenu tim zeleznym uckem a skovanou pod plastovym vikem... 150Ah mam ve sklepe a snazim se ji zbavit... Ja ji mel puvodne za sedackama a ta by si pri celnim narazu setrvacnosti pekne razila cestu vpred
|
8.9.08, 10:50 |
|
|
zokot
|
A co ji pořádně přikurtovat?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
8.9.08, 12:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ja nevim jesi je moudre zadni napravu zatezovat 50kg baterkou
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.9.08, 12:12 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Já jí mám celou v plechovém kastlíku pod plechovým deklem, to je sichr.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.9.08, 14:05 |
|
|
fatal
rejpal
|
Carlos píše: Já jí mám celou v plechovém kastlíku pod plechovým deklem, to je sichr.
Užovka rulezzz.
|
8.9.08, 14:07 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
fatal píše: Carlos píše: Já jí mám celou v plechovém kastlíku pod plechovým deklem, to je sichr. Užovka rulezzz.
Jo. Ale pokud časem bude úzká vlečka, tak už s timhle nebudu moct vyskakovat.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.9.08, 14:09 |
|
|
KrejciBenjamin
|
a jaký tam má být startovací proud?
|
8.9.08, 19:28 |
|
|
Šemik
|
Čím větší bude, tím lepší. Ale ať koupíš jakoukoliv tak to utáhne.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.9.08, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|