|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Nefunkcni nastavovani vysky svetel - favorit
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Někde vytekla ta tekutina. 90% Favoritů a Felicií je na tom podobně jako ty, takže se buď na to vykašli a na STK se divit nebudou nebo si kup v mototechně nový korektor za 800,- Výměna je velice jednoduchá.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.9.08, 20:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
lord_sef píše: takze na STK to vadit nebude ze je to nefunkcni? zalezi na koho narazis . ak na nakeho detailistu , posle ta domov .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
10.9.08, 21:36 |
|
|
Neex
|
Je to jak kde, ale není dobrý se spoléhat na to že to nebudou kontrolovat nebo jim to bude jedno... Ale zase na druhou stranu utrácet 900 Kč za něco co se použije maximálně tak při STK není zrovna to nej.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
10.9.08, 21:57 |
|
|
Jiri
|
je to tak ze to fungovat musi..jinak je to do vaznejch..ja to ale na zelenyho favorita dal novy...na technickou a je to ted asi rok a pul a uz to zase skoro nejde a to se s tim vubec nehejbalo...pokud to neni blbec na te technicke tak to pusti
|
10.9.08, 22:07 |
|
|
varok
|
Jo, u starého fáčka mi to taky nefungovalo, tak jsem to musel vyměnit. Stálo to asi 850,-Kč. Stejně jsem to vyměnil a zkoušeli to na technické a už se to nikdy nepoužívalo. Pak jsem fáčko prodal. U nového Favorita mi řekli u technické, že to je normální, že to funguje jen vyjímečně. Že je to blbě vyřešené, proto si toho moc nevšímají. Ale asi opravdu záleží na tom, na koho člověk narazí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.9.08, 09:11 |
|
|
Ondras83
|
dá se to tam dopustit, ale není to prdel a stejně to uteče, spíš jak to nefaká, tak to ho**o svítí, seřiď světla těma šroubama na světle a máš to hotovo....nefunguje to na 100% aut
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.9.08, 09:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|