|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
imobilizer
měl jsem problémy s imo u feldy tak jsem to chtěl vyřešit že dám ten čip z klíče ke snímacímu kroužku,
přesně jsem ho přilepil na ten kroužek šedý plastový co je na spínačce a nemakalo to signál příliš malý,
jak jsem ho dal zpět do klíče tak to jelo jak hodinky miloš
|
20.10.08, 20:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Re: imobilizer
slovacek.milos píše: měl jsem problémy s imo u feldy tak jsem to chtěl vyřešit že dám ten čip z klíče ke snímacímu kroužku,
přesně jsem ho přilepil na ten kroužek šedý plastový co je na spínačce a nemakalo to signál příliš malý,
Takze prilepit klucik na antenu a bude fungovat?
Alebo musi byt aj teleso zamku
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
Naposledy upravil kwiko dne 20.10.08, 20:43, celkově upraveno 1
|
20.10.08, 20:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kwiko píše: slovacek.milos píše: měl jsem problémy s imo u feldy tak jsem to chtěl vyřešit že dám ten čip z klíče ke snímacímu kroužku,
jak jsem ho dal zpět do klíče tak to jelo jak hodinky miloš Takze prilepit klucit na antenu bude fungovat?
tak asi jen radio, škoda že jsem ho nevyzkoušel přilepit v ose já ho přilepil příčně miloš
|
20.10.08, 20:42 |
|
|
kwiko
|
slovacek.milos píše: tak asi jen radio, škoda že jsem ho nevyzkoušel přilepit v ose já ho přilepil příčně miloš
To budeme skusat buduci tyzden. Vo dverach som si nechal favo zamky, len spinacka je s imo. Ale zamok som nechal fackovy. A nechce sa mi mat 2 kluce + DO kym nedam spravit favo klucik s cipom.
Som rozmyslal pohodit antenu s cipom z kluca niekde pod palubku (rovnaky napad ako si sa snazil ty). A teraz vravis ze to nejde
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
20.10.08, 20:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kwiko píše: slovacek.milos píše: tak asi jen radio, škoda že jsem ho nevyzkoušel přilepit v ose já ho přilepil příčně miloš
To budeme skusat buduci tyzden. Vo dverach som si nechal favo zamky, len spinacka je s imo. Ale zamok som nechal fackovy. A nechce sa mi mat 2 kluce + DO kym nedam spravit favo klucik s cipom. Som rozmyslal pohodit antenu s cipom z kluca niekde pod palubku (rovnaky napad ako si sa snazil ty). A teraz vravis ze to nejde
no já ten čip dal napříč s osou spínačky, ale jde i přilepit v ose třeba by to pomohlo neměl jsem čas to řešit prdnul jsem ho nakonec do klíče a jede to a zdar, asi v budoucnu při používání více klíčů bude zajímavé tomu přijít na kloub jestli ten přilepený čip u spínačky bude makat miloš
|
20.10.08, 21:11 |
|
|
vopaje
|
slovacek.milos píše: měl jsem problémy s imo u feldy tak jsem to chtěl vyřešit že dám ten čip z klíče ke snímacímu kroužku,
čau Mildo.To je právě to tajemno imo. a výrobců.Záleží také u některých na vzdálenosti,směru natočení a někdy i nutná přítomnost klíčku.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
28.10.08, 07:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vopaje píše: slovacek.milos píše: měl jsem problémy s imo u feldy tak jsem to chtěl vyřešit že dám ten čip z klíče ke snímacímu kroužku,
jak jsem ho dal zpět do klíče tak to jelo jak hodinky miloš čau Mildo.To je právě to tajemno imo. a výrobců.Záleží také u některých na vzdálenosti,směru natočení a někdy i nutná přítomnost klíčku.čus
já tu spíš reagoval na nějaký příspěvek že stačí ten čip přilepit na palubku u klíčku a nestačí miloš
|
28.10.08, 13:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|