Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 00:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Zadní stěrač 
Autor Zpráva

Příspěvek Zadní stěrač
Ahoj,
mám menší problem. Nestírá mi zadní stěrač, nebudu lhát že nevim kvuli čemu. Byl jsem opilý a rukou jsem asi jednou stírnul zadní okno. Ráno když jsem odjížděl z pařby, tak mi došlo co jsem udělal za blbost. Nevíte někdo jak ho opravit? Jsem amatér, tak ocením podrobný navody či rady.
Předem moc děkuji

30.10.08, 11:13
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Zadní stěrač
fajfy píše:
Ahoj,
mám menší problem. Nestírá mi zadní stěrač, nebudu lhát že nevim kvuli čemu. Byl jsem opilý a rukou jsem asi jednou stírnul zadní okno...
A na akom stroji? Ak vrci motorcek, tak si len polamal zuby v prevodovke. Su z plastu a daju sa kupit ako ND. Ak nevrci skontroluj poistky.

30.10.08, 11:42

Příspěvek Re: Zadní stěrač
kwiko píše:
fajfy píše:
Ahoj,
mám menší problem. Nestírá mi zadní stěrač, nebudu lhát že nevim kvuli čemu. Byl jsem opilý a rukou jsem asi jednou stírnul zadní okno...
A na akom stroji? Ak vrci motorcek, tak si len polamal zuby v prevodovke. Su z plastu a daju sa kupit ako ND. Ak nevrci skontroluj poistky.

Na fáčku 93. Motůrek vrčí, ale stěrač ne a ne se pohnout, když ho trošku popostrčím rukou, tak stírne cca 10cm a zase se ani nehne. Mohl by si mi prosím popsat jak se k tomu moturku dostanu? Děkuju

30.10.08, 11:52
Hluchoň

Příspěvek 
musíš sundat stěrač, potřebuješ klíč číslo 13, když nepude sundat ramínko z hřídele, tak do toho ramena vedle hřídele asi tak 5-10 cm bouhni , tím ho vyvrátíš a vyskočí, bude to asi zatuhlé. Neboucej do toho kladive, ale třeba gumovou paličkou, nebo pěstí. spíš víc menších ran než jednu velkou. Sundáš stěrač, uvidíš matku, to musíš rozšroubovat, ale to si uděláš až na konec, dříve je potřeba sundat člaouněí pátých dveří, a pak se už na motorek dostaneš pěkně zevnitř. Pořádně si to prohlídni, povol co najdeš, tu matku nahoře co byla pod ramínkem a vyndávaáš ven. Nezapomeň na odpojení drátů, včetně kostry. Bylo by dobře si zapamtovat pořadí jak byly matky a podložky .

30.10.08, 19:49
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]