Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Fabie: Poblikávaj světla
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
1.11.08, 22:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
Plasťák no
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
1.11.08, 23:12 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
jak to myslíš? To že je motor škoda v kasni od vw neznamená, že to není auto.
|
1.11.08, 23:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kolik to má najeto ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.11.08, 14:45 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
119 900 rv. 2000
|
2.11.08, 15:36 |
|
|
cyz
|
může to být i špatnou baterkou, nám to fabia taky dělá, úbytky napětí tam nikde nejsou ale v nižších otáčkách nestíhá altík, baterka mele z posledního.
|
2.11.08, 22:15 |
|
|
Ondras83
|
natekla voda do svazku, vytáhni baterku i s kastlikem a pod ní vede svazek kabelů, to musíš rozřezat a pořádně vysušit..ber to jako poslední možnost
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.11.08, 23:12 |
|
|
kwiko
|
Vacsi prechodovy odpor pri baterke, alebo vybita baterka dufam
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
3.11.08, 09:20 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Baterka je nová, a vše je suché. Jiank sem zapoměl napsat, že je namontováni i relé automatického zapínání světel. Nemuže to dělat to?
|
3.11.08, 22:19 |
|
|
cmelak
|
Dela to el.posilovac rizeni ,je potreba opravit snimac polohy volantu (vysusit)
|
9.11.08, 21:21 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
cmelak píše: Dela to el.posilovac rizeni ,je potreba opravit snimac polohy volantu (vysusit)
i když je novej ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.11.08, 21:40 |
|
|
Martttin
|
Takze su dve alternativy co to moze robit a to bud ten elektricky zvazok alebo to servo.
V rpvom pripade si skontroluj ci mas odmotany od izolacie zvazok kablov, ktory vedie smerok od riadiacej jednotky motora (je v motorovom rpeistore na prave jstrane taka strieborna skatulka) smerom ku svetlam popod baterku. Aby si to dobre videl musis si zhodit filter nasavania vzduchu, celu tu skatulu, pod nim je te nzvazok. On vyzera ze je super zaizolovany ale v 99% fabii sa dostane voda aj cez tu izolaciu k tym kablom a oni potom púomaly hniju. Ano znie to cudne ale je to tak, aj sama skodovka na to vyhlasila opravarensku akciu, kedy fabkam od zaciatku ich vyroby po rok 2004 mala byt tato izolacia odstranena a ten zvazok troska zodvyhnuty, lebo je polozeny na taekj kozole kade ovcas steka voda. Vcsinou sa na to pride az vtedy ,kedy uz blikaju svetla alebo svietia tie ktore menaju pripadne blbne ina elektronika.
Druhou pricinou moze byt to servo, v lepsom pripade snimac, lebo zle udava natocenie volantu a teda aj zle spina, servo ma velky odber prudu.
Aj tak by som skusil poklikat tuto: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=idx
to je forum viac o novsich skodovkach a je tam hafo uzitocnych info, dufam ze to nieje reklama ale predsa len tu sa skor riesia starsie modely nie? [/url]
|
12.11.08, 21:35 |
|
|
vopaje
|
Martttin píše: Takze su dve alternativy co to moze robit a to bud ten elektricky zvazok alebo to servo. V rpvom pripade si skontroluj ci mas odmotany od izolacie zvazok kablov, ktory vedie smerok od riadiacej jednotky motora (je v motorovom rpeistore na prave jstrane taka strieborna skatulka) smerom ku svetlam popod baterku. Aby si to dobre videl musis si zhodit filter nasavania vzduchu, celu tu skatulu, pod nim je te nzvazok. On vyzera ze je super zaizolovany ale v 99% fabii sa dostane voda aj cez tu izolaciu k tym kablom a oni potom púomaly hniju. Ano znie to cudne ale je to tak, aj sama skodovka na to vyhlasila opravarensku akciu, kedy fabkam od zaciatku ich vyroby po rok 2004 mala byt tato izolacia odstranena a ten zvazok troska zodvyhnuty, lebo je polozeny na taekj kozole kade ovcas steka voda. Vcsinou sa na to pride az vtedy ,kedy uz blikaju svetla alebo svietia tie ktore menaju pripadne blbne ina elektronika. Druhou pricinou moze byt to servo, v lepsom pripade snimac, lebo zle udava natocenie volantu a teda aj zle spina, servo ma velky odber prudu. Aj tak by som skusil poklikat tuto: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=idxto je forum viac o novsich skodovkach a je tam hafo uzitocnych info, dufam ze to nieje reklama ale predsa len tu sa skor riesia starsie modely nie? [/url]
Přesně tak.Plný souhlas.Jen si vyčleň více času,pokud budeš opravovat ten svazek pod filtrem.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
19.11.08, 23:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|