Autor |
Zpráva |
harry-ventil
|
Čidlo Felicie 1.6i
http://harry-ventil.rajce.idnes.cz/100OLYMP/ Ahoj lidi nevíte někdo kam patří tohle čidlo? Koukalo ne mě když jem sundal vrchní kryt na motoru na 1.6. Aještě jsem se chtěl zeptat po GO motoru přestal fungovat ten informační displej ukazuje jen teplotu ale neukazuje spotřebu. Tak jestli někdo nevíte díky.
|
24.11.08, 11:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
superflo
|
Re: Čidlo Felicie 1.6i
harry-ventil píše: http://harry-ventil.rajce.idnes.cz/100OLYMP/ Ahoj lidi nevíte někdo kam patří tohle čidlo? Koukalo ne mě když jem sundal vrchní kryt na motoru na 1.6. Aještě jsem se chtěl zeptat po GO motoru přestal fungovat ten informační displej ukazuje jen teplotu ale neukazuje spotřebu. Tak jestli někdo nevíte díky.
Ahoj neviem ale napada ma len jedna vec, ked ti to neukazuje spotrebu tak to podla mna malo byt zapinovane v napajani vstreku 1.valca.
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
24.11.08, 14:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já to nikdy neviděl ale jestli to neukazuje spotřebu tak jak píše superflo prohrab kabeláže ke vstříkům něco najdeš miloš
|
24.11.08, 15:21 |
|
|
harry-ventil
|
Nevim no bylo to zastrčené u kabeláže ke vstřikum ale bylo to zaizolované v el. izolačce. Kabel od toho vede okolo topení někam do přístrojovky. Podívám se jěště okolo té kabeláže ke vstřikům Zatim díky.
|
24.11.08, 18:31 |
|
|
Jura
|
Je to snímač průtoku pro palubní počítač...když stojíš před autem a koukáš do motoru, tak patří na první vstřik zleva na červený drát. Je na to takový kovový třmínek do kterého se to zasune, ale ten už budeš mít asi ztracenej a nevím, jestli ti to půjde bez toho jen přidělat izolačkou... Já si to instaloval na svém autě a ikdyž sem ten třmínek měl, tak než jsem to dal do správné polohy na ten drát, tak to byl docela porod než to začalo ukazovat správně... Zkus napsat na apri.cz a je to Pavel Třetina tahle firma ty počítače vyráběla a ještě stále by měla zajišťovat technickou podporu čili by ti to měli vyměnit, ale kdoví, jestli budou ještě mít....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
24.11.08, 19:47 |
|
|
harry-ventil
|
Díky moc zeptam se na te třmínek ve škodovce snad to nebude nic drahého jestli ho vůbec budou mít. Jinak před tím to bylo strčené u té kabeláže v izolačce no uvidím jdu na to mrknout ještě jednou díky.
|
24.11.08, 20:41 |
|
|
Jura
|
harry-ventil píše: Díky moc zeptam se na te třmínek ve škodovce snad to nebude nic drahého jestli ho vůbec budou mít. Jinak před tím to bylo strčené u té kabeláže v izolačce no uvidím jdu na to mrknout ještě jednou díky.
Ve škodovce se ani ptát nemusíš...rovnou ti můžu říct dopředu co ti řeknou:) Sou to šmejdi v těch škodovkách jen tak v jedné z pěti je dobrej personál... Oni vůbec nebudou vědět a podle mě to tam ani vůbec nemají....jen u apri.cz bych to viděl reálně
|
24.11.08, 20:47 |
|
|
harry-ventil
|
O.K. zkusim to najít a zjistit. Je fakt že lidi v servisech ta práce asi moc nebaví když kolikrát vidim jejich přístup
|
24.11.08, 21:11 |
|
|
Jura
|
Já sem si stáhnul a nainstaloval ETKU (katalog dílů)...tam vše najdu a jen dojdu do škodovky a ukážu číslo dílu a pokud nemají tak objednat... všechno totiž jde objednat, ale oni sou schopni říct, že to není že už se to nevyrábí a jinak tě odpálkujou...
|
24.11.08, 21:54 |
|
|
harry-ventil
|
JJ a neměl by jsi tam prosimtě číslo toho třmínku že bych jim to tam rovnou hodil aby my to obědnali
|
25.11.08, 00:09 |
|
|
superflo
|
harry-ventil píše: JJ a neměl by jsi tam prosimtě číslo toho třmínku že bych jim to tam rovnou hodil aby my to obědnali
V Skodovke Ti to urcite neobjednaju...
Skus napisat na:
Tam Ti poradia a mozno budes mat stastie a este niekde vyhrabu dutinku...
Ale ak nie.. tak to len zasun do spominaneho cerveneho dratiku na vstrek. ventile a poriadne to zaizoluj..
Bacha aby Ti to neskratovalo!!!
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
25.11.08, 10:27 |
|
|
Bolthorn
|
Ten snímač se dává jinak u 1.3 a jinak u 1.6... U 1.6 na první vstřik u 1.3 na čtvrtý vstřik..
Jinak v Etce myslím, že palubák vůbec není.. Ve škodovce Ti to taky neprodaj ani neobjednaj. Půjdeš tam zbytečně.. Jedinou podporu tohoto zařízení poskytuje Apri.
_________________ Nikdy nejezdi rychleji, než létá tvůj anděl strážný.
|
25.11.08, 11:05 |
|
|
harry-ventil
|
Tak jsem dnes volal Apri a pošlou mi ten snímač a ten třmínek je součástí toho snímače. Jinak jsou tam velice ochotný samozřejmě vy taky tak díky moc.
|
25.11.08, 18:09 |
|
|
harry-ventil
|
Tak snímač včera dorazil ale na červenym drátu nefungoval maká to na modrem.
|
29.11.08, 17:58 |
|
|
Jura
|
harry-ventil píše: Tak snímač včera dorazil ale na červenym drátu nefungoval maká to na modrem.
Teda nejsem si úplně jistej ale modrej by tam být neměl... dycky by to mělo jet na červeným.... chce to vymakat a dát to tam dobře jinak to to nefunguje nebo ukazuje blbosti
|
30.11.08, 02:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|