|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
na fávo klima z feldy?
Mám dotaz mám možnost sehnání klimošky z felicie a namontování na favorita (RV 92) šlo by to? popřípadě kde je háček?
Je to kompletní z radiatorem elektronikou prostě komplet ...
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
4.12.08, 17:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: na fávo klima z feldy?
hardb píše: Mám dotaz mám možnost sehnání klimošky z felicie a namontování na favorita (RV 92) šlo by to? popřípadě kde je háček? Je to kompletní z radiatorem elektronikou prostě komplet ...
michlakatka to má, domluv se...von se ti ozve
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.12.08, 17:44 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Ondras83 píše: hardb píše: Mám dotaz mám možnost sehnání klimošky z felicie a namontování na favorita (RV 92) šlo by to? popřípadě kde je háček? Je to kompletní z radiatorem elektronikou prostě komplet ... michlakatka to má, domluv se...von se ti ozve
jj nejsi sím co mi tohle píše tak jen čekat ....
|
4.12.08, 17:47 |
|
|
michalkatka
|
ak by si mal možnosť si vymontovať s auta všetko sám tak by to bolo v pohode, ja mám taký hybrid, na Feldách je už všetko na plochý remeň, ja mám na dva klasické kliňáky, takže ak budeš mať kompresor na plochý remeň, tak budeš potrebovať aj inú remenicu na kľuku, aleternátor a vodnú pumpu...
klímu jedine s 1.3 a nezabudni na konzolu čo drží kompresor a alternátor, hadice a trubky sadnú dobre, akurát klimachladič musíš dať medzi chladičovku a výstuhu nárazníka a aj tam to treba trocha poupravovať...
najväčšie lahôdka je kúrenie, aby si ho tam dostal, musíš ho rozobrať a do kasne nad riadením vyrezať dieru na vnútornú cirkuláciu (to ani nieje potrebné, nevyužívam to)....
elektriku som si robil po svojom, s mechanickým termostatom na výparníku, ak budeš mať aj origo RJ tak môžeš použiť aj elektonický termostat ktorý tam je...
neviem, nenapadá ma, je to pomerne dosť tvorivá práca...
pozri garáž tam je to rozpísané...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.12.08, 20:43 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: ak by si mal možnosť si vymontovať s auta všetko sám tak by to bolo v pohode, ja mám taký hybrid, na Feldách je už všetko na plochý remeň, ja mám na dva klasické kliňáky, takže ak budeš mať kompresor na plochý remeň, tak budeš potrebovať aj inú remenicu na kľuku, aleternátor a vodnú pumpu...
klímu jedine s 1.3 a nezabudni na konzolu čo drží kompresor a alternátor, hadice a trubky sadnú dobre, akurát klimachladič musíš dať medzi chladičovku a výstuhu nárazníka a aj tam to treba trocha poupravovať...
najväčšie lahôdka je kúrenie, aby si ho tam dostal, musíš ho rozobrať a do kasne nad riadením vyrezať dieru na vnútornú cirkuláciu (to ani nieje potrebné, nevyužívam to)....
elektriku som si robil po svojom, s mechanickým termostatom na výparníku, ak budeš mať aj origo RJ tak môžeš použiť aj elektonický termostat ktorý tam je...
neviem, nenapadá ma, je to pomerne dosť tvorivá práca...
pozri garáž tam je to rozpísané...
ok kuknu se ... ale asi jako vše co bych rád z felicie tak je to drobek složitější než sem z prvopočátku čekal no uvidím jestly se mi do toho bude chtít jít ..
a výsledek stojí zato ??
|
4.12.08, 20:47 |
|
|
michalkatka
|
hardb píše: ok kuknu se ... ale asi jako vše co bych rád z felicie tak je to drobek složitější než sem z prvopočátku čekal no uvidím jestly se mi do toho bude chtít jít .. a výsledek stojí zato ??
výsledok stojí za to, je to iný komfort...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.12.08, 20:48 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|