Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 09:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Pomoc 
Autor Zpráva

Příspěvek Pomoc
Mam Favorita s centrálem už od výroby a nechce mi fungovat,jednu dobu sel jen den a tet uz nejde vubec,myslim ze je to kostrou,ale nevim kde je umistena.Poradte pls

10.12.08, 14:15
Pspvek Reklama

Příspěvek 
pokud máš jenom centrál a je od výroby tak by to mohlo být Brano, tak je vše pod palubkou a dost často odcházela samotná ovládací krabička centrálu, myslím že musíš vyndat budíky a je to pod nima zašitý taková černá krabička, vetšinou má stříbrnou nálepku je velká cca 8x6x3 cm

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

10.12.08, 14:29
Mistr mechanik

Příspěvek 
ten centrál jede bez problémů 4-6 let pokud se každý rok mažou zámky tak asi do nekonečna to jsou mé zkušenosti miloš

10.12.08, 16:23

Příspěvek Re: Pomoc
Hondzzikk píše:
Mam Favorita s centrálem už od výroby a nechce mi fungovat,jednu dobu sel jen den a tet uz nejde vubec,myslim ze je to kostrou,ale nevim kde je umistena.Poradte pls

Netvrdím,že tonemůže být ŘJ,ale víc sázím na to ukostření,nebo na přerušený kabel,nebo zámky.ŘJ najdeš na sloupku volantu pod přístrojovkou/pokud to není DO-DO/.Pokud vlastníš schéma /pokud né,pomůže Google/,začni s měřením. ŘJ má stálé napětí,přední zámky /pětidrátové/musí při zamknutí,nebo odemknutí přepínat /kontrola spínačů/,proměření kabeláže hlavně v místě mezi sloupek-dveře .
Přeji hodně štěstí,ale nemáš na to zrovna dobré počasí /pokud nevlastníš garáž/.čus

11.12.08, 08:07

Příspěvek 
Ja mam od vyroby radiacu jednotku centralu pod volantom pri spinacej skrinke a tam ide aj kostra ked je zla nechce sa mu odomikat blbne

12.12.08, 18:23
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]