Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 08:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Zadní dveře Škoda Octavia 1.9 TDi 81kw 
Autor Zpráva

Příspěvek Zadní dveře Škoda Octavia 1.9 TDi 81kw
Prosím o radu
Zlobí mě kontakt na zavření zadních dvěří.Musím s tím řádně křápnout aby zhsla světla a kontrolka.Nevíte kde hledat chybu ať se v tom zbytečne nerochním.V knížce "jak na to?" kterou mám je popsaný mechanizmus ale elektrika na zadních dveřích ne.

Díky Petr

23.12.08, 16:50
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Zadní dveře Škoda Octavia 1.9 TDi 81kw
jokoso píše:
Prosím o radu
Zlobí mě kontakt na zavření zadních dvěří.Musím s tím řádně křápnout aby zhsla světla a kontrolka.Nevíte kde hledat chybu ať se v tom zbytečne nerochním.V knížce "jak na to?" kterou mám je popsaný mechanizmus ale elektrika na zadních dveřích ne.

Díky Petr

mně se jen zdá že má zámek dvě polohy, zašel bych se podívat ale jsem KOm ta ti asi skočí jen první poloha musíš torx, povolit ten hák v kastli a vyklepnout trošku ven, prostě seřídit

jinak máš problémy v režimu připravenost na uzamčení hlásí chybu do řj komfortu miloš

23.12.08, 17:13
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
mikrospínač v zámku 8)

23.12.08, 17:23
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Sadra17 píše:
mikrospínač v zámku 8)

a ten ti právě dá signál až na tu druhou polohu miloš

23.12.08, 17:39

Příspěvek 
fotr na svý oktě měl podobnej problém u dveří spolujezdce...vyměnil zámek a v pohodě...vzadu by ho to chtělo trošku vysunout jakoby aby víc narážel do toho oka, tim se bude zatláčet větší silou a nebude s tim muset třískat :wink:

23.12.08, 18:12
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
fotr na svý oktě měl podobnej problém u dveří spolujezdce...vyměnil zámek a v pohodě...vzadu by ho to chtělo trošku vysunout jakoby aby víc narážel do toho oka, tim se bude zatláčet větší silou a nebude s tim muset třískat :wink:

v těch řidičových stím nejde nic moc dělat ten mikrospínač se prostě ochodí sám jsem zvědav na nějaké laciné řešení miloš

23.12.08, 19:04

Příspěvek 
nějaké laciné řešení bych měl, mluvil jsem s pár zákazníkama a už se některým povedlo mikrospínač vyměnit, ale jo to prý podle roku výroby nebo typu. Některý šli a některý ne. Sám jsem to nikdy nezkoušel a ani zkoušet nebudu

23.12.08, 20:13
Mistr mechanik

Příspěvek 
Massy píše:
nějaké laciné řešení bych měl, mluvil jsem s pár zákazníkama a už se některým povedlo mikrospínač vyměnit, ale jo to prý podle roku výroby nebo typu. Některý šli a některý ne. Sám jsem to nikdy nezkoušel a ani zkoušet nebudu

no já volal borcovi co dělá jen elektriku a ten mi řekl že se o tu výměnu nemám ani pokoušet , pochopil jsem to asi tak že se ochodí nějaký protikus a samotná výměna spínače vždy nepomůže

třeba někdo vymyslí jak to předělat na klasiku dva drátky a dveřní spinač

jen vymontovat ten zámek když nevíš jak na to :?: :shock: :roll: to je lepší si to předem hodit nebo si poslechnout výměna trubky luboš lakatoš miloš

24.12.08, 10:17

Příspěvek 
Dík Zkusím

slovacek.milos píše:
Massy píše:

no já volal borcovi co dělá jen elektriku a ten mi řekl že se o tu výměnu nemám ani pokoušet , pochopil jsem to asi tak že se ochodí nějaký protikus a samotná výměna spínače vždy nepomůže

třeba někdo vymyslí jak to předělat na klasiku dva drátky a dveřní spinač

jen vymontovat ten zámek když nevíš jak na to :?: :shock: :roll: to je lepší si to předem hodit nebo si poslechnout výměna trubky luboš lakatoš miloš

29.12.08, 23:46

Příspěvek 
Som si spomenul, ze to riesili aj nejaky Slovaci (dufam ze to pojde skuknut aj bez registracie)

30.12.08, 16:45

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... -zamku.htm

30.12.08, 17:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
O.K. - super,moc díky

kwiko píše:
Som si spomenul, ze to riesili aj nejaky Slovaci (dufam ze to pojde skuknut aj bez registracie)

30.12.08, 20:39
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]