Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka
Chlapi na kámošovi Feldě se ted v mrazech zbláznili stěrače...po zapnutí vyletí pojistka a to opakovaně...
Motorek rozebrán...uhlíky 30% a ručně se točí...víc nevim jenom co kámoš psal...
Už je připravenej koupit novej za 1650 Kč ač mu řikám že má navštívit vrakec...se mu nechce...
Náký nápady ? Třeba cyklovač nebo nevim
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
6.1.09, 14:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chavier
|
Re: Felina ´95...po zapnutí stěračů vyletí pojistka
Martin 007 píše: Chlapi na kámošovi Feldě se ted v mrazech zbláznili stěrače...po zapnutí vyletí pojistka a to opakovaně... Motorek rozebrán...uhlíky 30% a ručně se točí...víc nevim jenom co kámoš psal... Už je připravenej koupit novej za 1650 Kč ač mu řikám že má navštívit vrakec...se mu nechce... Náký nápady ? Třeba cyklovač nebo nevim
voda v pojistkovce? spatne rele? prvni bych jeho sterace vyzkousel jinde, nez bych shanel nove
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
6.1.09, 18:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a ten motorek na 12 V normálka maká? miloš
|
6.1.09, 18:22 |
|
|
Kristensen
|
A nejsou zadřený táhla? Když už jsme u toho tak se taky zeptám, mě stěrače jdou ale občas jdou furt hlavně když prostě prší nebo chumelí tak je pustím a pak je chci vypnout a nejde to tak když třeba je chci vypnout kvůli tomu že zastavuju tak prostě až dojedou důle tak vypnu klíček a jdu, no a pak přijdu zapnu klíček a stěrače už konečně nemakaj a jdou normálně pustit a i třeba vypnout (asi podle konjukce jupitera ze saturnem) no a když je chci vypnout za jízdy a nejde to tak stačí pustit zadní a v tu chvíli přední dojedou na základnu a někdy 3-4 vteřiny stojej a pustěj se znova no a to stačí ten zadní opět pustit a pak už je zase klid. (no a pak ještě někdy když dlouho letěj na druhou rychlost se najednou zastavěj kde se jim zamane a nejdou vůbec)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.1.09, 19:13 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Kristensen píše: A nejsou zadřený táhla? Když už jsme u toho tak se taky zeptám, mě stěrače jdou ale občas jdou furt hlavně když prostě prší nebo chumelí tak je pustím a pak je chci vypnout a nejde to tak když třeba je chci vypnout kvůli tomu že zastavuju tak prostě až dojedou důle tak vypnu klíček a jdu, no a pak přijdu zapnu klíček a stěrače už konečně nemakaj a jdou normálně pustit a i třeba vypnout (asi podle konjukce jupitera ze saturnem) no a když je chci vypnout za jízdy a nejde to tak stačí pustit zadní a v tu chvíli přední dojedou na základnu a někdy 3-4 vteřiny stojej a pustěj se znova no a to stačí ten zadní opět pustit a pak už je zase klid. (no a pak ještě někdy když dlouho letěj na druhou rychlost se najednou zastavěj kde se jim zamane a nejdou vůbec)
koukám že Tvoje stěrače mají celkem smysl pro humor...
|
6.1.09, 19:49 |
|
|
Kristensen
|
Jo to jo ale já už moc ne, páč když v dešti tlačíš ve 180ti koktávu před sebou a přestanou jít tak to je potom radost a to mě nějak moc nebaví, to že jdou furt mě je fuk, stejně mám v pí.i okno.
Ježiši takový slovo a cenzura ho nezná jsem to musel opravit
|
6.1.09, 19:51 |
|
|
chemer
Moderátor
|
no každopádně kamarádovi to blblo stejně a pomohla výměna páčky, ale byla to 120L no...
|
6.1.09, 19:55 |
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: A nejsou zadřený táhla? Když už jsme u toho tak se taky zeptám, mě stěrače jdou ale občas jdou furt hlavně když prostě prší nebo chumelí tak je pustím a pak je chci vypnout a nejde to tak když třeba je chci vypnout kvůli tomu že zastavuju tak prostě až dojedou důle tak vypnu klíček a jdu, no a pak přijdu zapnu klíček a stěrače už konečně nemakaj a jdou normálně pustit a i třeba vypnout (asi podle konjukce jupitera ze saturnem) no a když je chci vypnout za jízdy a nejde to tak stačí pustit zadní a v tu chvíli přední dojedou na základnu a někdy 3-4 vteřiny stojej a pustěj se znova no a to stačí ten zadní opět pustit a pak už je zase klid. (no a pak ještě někdy když dlouho letěj na druhou rychlost se najednou zastavěj kde se jim zamane a nejdou vůbec)
přesně....vyčistil sem pojistkovku, byla voda na cyklovači, ale už nevim, jeslti sem ho vyměnil nebo něco...ale bylo to tim cyklovačem...myslim ...ale dělalo to přesně to samý jak tobě
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.1.09, 20:08 |
|
|
Jiry
|
Je to nejspíše motorkem. Nejdříve jsem zkusil odpojit zadní motorek. A pořád vyhazovala. Pak jsem odpojil přední motorek a najednou pojistka zůstala celá. Z toho jsem usoudil, že to bude předním motorkem i když jsem v něm po rozebrání nic neviděl. .... už jsem sehnal za 500,-Kč z vrakáče. Tak jsem na to zvědavej jestli bude fungovat ...
|
6.1.09, 20:36 |
|
|
Kristensen
|
Jiry píše: Je to nejspíše motorkem. Nejdříve jsem zkusil odpojit zadní motorek. A pořád vyhazovala. Pak jsem odpojil přední motorek a najednou pojistka zůstala celá. Z toho jsem usoudil, že to bude předním motorkem i když jsem v něm po rozebrání nic neviděl. .... už jsem sehnal za 500,-Kč z vrakáče. Tak jsem na to zvědavej jestli bude fungovat ...
A co ty táhla? choděj volně? pokud budou zadřený tak ti to taky může vyrazit pojistku a přitom s motorkem nic nebude.
|
6.1.09, 20:42 |
|
|
Jiry
|
Kristensen píše: Jiry píše: Je to nejspíše motorkem. Nejdříve jsem zkusil odpojit zadní motorek. A pořád vyhazovala. Pak jsem odpojil přední motorek a najednou pojistka zůstala celá. Z toho jsem usoudil, že to bude předním motorkem i když jsem v něm po rozebrání nic neviděl. .... už jsem sehnal za 500,-Kč z vrakáče. Tak jsem na to zvědavej jestli bude fungovat ... A co ty táhla? choděj volně? pokud budou zadřený tak ti to taky může vyrazit pojistku a přitom s motorkem nic nebude.
Dokonce velmi lehce .... Ten motorek jsem nedával hned do mechanismu ... Nejdříve jsem ho jenom připojil bez zátěže mechanismu, ale bohužel to taky tu pojistku vyhodilo...
|
6.1.09, 20:47 |
|
|
petr petr
|
Ještě pro jistotu vytáhni cyklovač a zkus to bez něj .
|
6.1.09, 20:50 |
|
|
Jiry
|
petr petr píše: Ještě pro jistotu vytáhni cyklovač a zkus to bez něj .
No kdybych věděl kde to v té skříni je... Která kostička ...
|
6.1.09, 20:52 |
|
|
Kristensen
|
Jiry píše: petr petr píše: Ještě pro jistotu vytáhni cyklovač a zkus to bez něj . No kdybych věděl kde to v té skříni je... Která kostička ...
většinou ta nejvyšší, maximálně vytáhneš přerušovač blinkrů
|
6.1.09, 20:59 |
|
|
chavier
|
Jiry píše: petr petr píše: Ještě pro jistotu vytáhni cyklovač a zkus to bez něj . No kdybych věděl kde to v té skříni je... Která kostička ...
vrchni rada, prostredni, ten nevyssi no
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
6.1.09, 21:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|