Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 13:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 přístrojová deska z felicie na favorit 
Autor Zpráva
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek přístrojová deska z felicie na favorit
nemáte nekdo schéma zapojení budíků ve felicii a na favoritu protože tam jsou jiné konektory a i jináč zapojené hledal jsem zde na foru našel jsem tohle http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=7440 ale nejak ty schemata nejsou pro mě tak se zeptám je to hodne složité předelat nebo ne ? pro pročítaní cšech tech příspěvnu nevím hlavu ani patu jsem si mylel že to předelám a zaletuju podle manualu ale jak tak zkoumám tak tam je ješte plno dalších vecí tak nevím nevím no

( http://www.pepes.cz/auto.htm )

18.11.08, 19:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Skus viacej hladat, odpovedat na svoju otazku si ale musis sam..

Ja som prehadzoval z palubovkou aj kabelaz poistkovku a pristrojovku. Pretoze ma znervoznovalo milion ukostrovacich bodov favorita, pomale smerove svetla, absencia signalizacie zapnutych svetiel a odlahcovacieho rele, rozne kmytajuce rucicky. Takze sme letovali hlavne svetla a konektor na 5te dvere.
Clankov a sposobov popisanych na tuto temu je na nete vela.
Napr:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=218 a v naslednych komentaroch by mal objasneny zvysok. Schemy najdes v uzitocnych odkazoch. A precitaj si aspon posledne prispevky na tuto temu, mozno ta nieco napadne (napadaju ma napr: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14057 a http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=13899

Ujasni si preco sa chces pustat do takehoto zasahu a co od toho ocakavas. :lol:

18.11.08, 19:49
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re: přístrojová deska z felicie na favorit
ja jsem se nato dival a chtel jsem se zeptat jestly je to tezke prepajet, nic podobneho jsem toztiz jeste nedelal a je opradu nutne dokupova ruzne elektrosoucastky? naprikad rele a podobne? poku by to nebylo zas nejak extra slozite tak bych to zkusill ..

19.11.08, 05:27
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
tak jsemse dival na ten navod a asi bude nejleps
i tu palubovku vzit i z tou pojistkovou skrini (do by se melo zapojit jen vedeni z baterky ne?) a pak co jsem pochopil staci jen prepajet konektory na svetla a melo by to fungovat .... jen nevim jak to udelat jestly vzit tu palubovku a pak do ni sehnat tu
pojistkovou skrin a ty budiky

19.11.08, 06:16

Příspěvek 
Kupuj vsetko naraz, usetris :wink:

19.11.08, 07:07
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
kwiko píše:
bylo by to dobre no palubovka za 300 pristrojova deska tak za 350 a pojistky tak za 200 - do 1000 bych se mohl vlest ale kuknu se kolik by tak stal komplet ....

19.11.08, 07:34
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
hardb píše:
kwiko píše:
bylo by to dobre no palubovka za 300 pristrojova deska tak za 350 a pojistky tak za 200 - do 1000 bych se mohl vlest ale kuknu se kolik by tak stal komplet ....

když by se měnila ta pojistková skřín at tam můžou být ty budíky z feldy musí se zasahovat i do řídící jednotky nebo nemusí? jde mi o to že tam vede taky dost kabelů a bylo by tam moc pájení nebo ty konektory k tomu jsou stejné? ale asi se tam bude muset natáhnou kompletní eletrika jako k topení konektory k vypínačům a podobne ne?

22.11.08, 21:20
Hluchoň

Příspěvek 
dalši kočkopes na obzoru :roll:

22.11.08, 22:30
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Vít píše:
dalši kočkopes na obzoru :roll:

tak nevím... a rači se zeptám :|

23.11.08, 05:24
Hluchoň

Příspěvek 
to se ptej, to je v pořádku, ale dvakrát si tu blbost rozmysli, nevím kterej chytrák an to přišel, ale patlat do hranatýho favorita kulatou přístrojovku z felicie, která má ještě navíc jinou barvu než zb ytek interiéru není podle mě dobrý nápad

23.11.08, 09:38
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Vít píše:
to se ptej, to je v pořádku, ale dvakrát si tu blbost rozmysli, nevím kterej chytrák an to přišel, ale patlat do hranatýho favorita kulatou přístrojovku z felicie, která má ještě navíc jinou barvu než zb ytek interiéru není podle mě dobrý nápad

no ono to je tak že ta palubovka nebude jediná co tam bude z felicie :)
já si myslím že je to taky věc názoru což je dobře každý to vidí jináč, ale ve finále to bude vypadat taky dobře aspon tak to já vidím

23.11.08, 10:21

Příspěvek 
Vít píše:

mne sa tento smer tiež nepáči, ale chápem že sa niekto chce odlíšiť, ja som si vybral iný smer...

23.11.08, 10:28
Hluchoň

Příspěvek 
hardb: co tam ještě dáš z feldy ? To chce urcite prinejmensim koberce a vyplne dveri, at to ladi, sedacky by se taky hodily

michalkatka: já vím, tvůj směr schvaluju

23.11.08, 10:34
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
michalkatka píše:
Vít píše:

mne sa tento smer tiež nepáči, ale chápem že sa niekto chce odlíšiť, ja som si vybral iný smer...

veci se mají tak tohle je moje první auto sice nemám řidičák ani věk na nej ale to je jedno proste se mě moc nelíbý hranatý interier a proto jsem si sehnal dveře z novějšího favoritu pak na řadu přišla ta palubovka a ješte až seženu ten tapec na střechu tak by mě to zatím stačilo prostě si chcu to auto dát do pucu a tak at se v nem cítím dobře prostě krásné oválne né hranaté tvary v interieru pokud by se dařilo tak bych si ani pohrál z nárazníkama a pod takový lehčí stilling jak ve venit tak i z venku proste tak jas si to přerctavuju a tak at se mi to líbí

23.11.08, 10:35
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek 
Vít píše:
hardb: co tam ještě dáš z feldy ? To chce urcite prinejmensim koberce a vyplne dveri, at to ladi, sedacky by se taky hodily

michalkatka: já vím, tvůj směr schvaluju

a jo na sedačky jsem zapoměl ... tak ty sedačky, palubovku, střešní tapecírunk, a plasty které tam budou vypadat dobře uhlazene a pod ...

23.11.08, 10:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další