|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Jede pouze když se mu chce.
Autor |
Zpráva |
František Šrotíř
|
Jede pouze když se mu chce.
Vlastním favorita a už jsem z něho v pasti. Zpočátku, když zapršelo tak jel na 3 nebo 2 válce přitom motor i prostor kolem motoru byl suchý. Když silnice oschly tak to bylo v pohodě. Teď pro změnu žere svíčky jak na běžícím pásu. Za posledních 14 dní jsem vyměnil 2 sady a už jsou zase v pánu. Vyměnil jsem víčko rozdělovače, kabely ke svíčkám a palec. Když vyměním zase svíčky tak to zase 5 dní pojede a pak je postupně po nich. Prosím vás poradí mi někdo? Jinak to hážu ze skály. Děkuji.
|
30.1.09, 19:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Můžeš blíže specifikovat jak žere svíčky? Praskají izolátory? Jsou zasviněné?
Předstih jsi kontroloval? S novými svíčkami to jede úplně normálně?
|
30.1.09, 19:13 |
|
|
František Šrotíř
|
Svíčky jsou čisté cihlově červené a jsou vždy přerušené uvnitř izolátoru. S novýma to jede úplně normálně a předstih je v pořádku.
|
30.1.09, 19:20 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Upozornil bych ze zakladni predstih nic nerika, pokud je vnitrek rozdelovace hotovej. Tohle se svickama muze udelat vysoka teplota horeni... tzn. slaba smes nebo velkej predstih.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
30.1.09, 19:31 |
|
|
darklord
|
ja resp foter ma podobny problem na opli astra f, 1.6 jednobod, jak zaprsi tak ide ledvom ledvom, clovek to musi furt drzat pod plynom. Motor inak suchy, nechcije tam, sviecky v pohode. inak beha paradne ci je teplo alebo zima. jedine co ma napadalo bolo cidlo teploty nasavaneho vzduchu, ale to by jazdilo nahovno v teple/zime...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
30.1.09, 20:18 |
|
|
František Šrotíř
|
Viky díky za tip už jsem o tom taky uvažoval ale nejde mi na rozum proč to ovlivňuje ještě vlhkost vzduchu. Ale zkusím ho vyměnit a pak se ozvu jak to dopadlo.
|
31.1.09, 13:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jede pouze když se mu chce.
František Šrotíř píše: Vlastním favorita a už jsem z něho v pasti. Zpočátku, když zapršelo tak jel na 3 nebo 2 válce přitom motor i prostor kolem motoru byl suchý. Když silnice oschly tak to bylo v pohodě. Teď pro změnu žere svíčky jak na běžícím pásu. Za posledních 14 dní jsem vyměnil 2 sady a už jsou zase v pánu. Vyměnil jsem víčko rozdělovače, kabely ke svíčkám a palec. Když vyměním zase svíčky tak to zase 5 dní pojede a pak je postupně po nich. Prosím vás poradí mi někdo? Jinak to hážu ze skály. Děkuji.
a ty svíčky dáváš jakou značku parafínové hřbitovní jakou délku knotu používáš, mně to dělá to samé o dušičkách jen to mizí miloš
|
31.1.09, 16:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|