Zdravim. Chtěl bych si vyměnit usměrňovač v alternátoru (Škoda Favorit r.v.:89). Autoelektrikář mi řekl, že ten usměrňovač je špatnej a že za výměnu bude chtít 1600,- což se mi zdá opravdu hodně a tak zvažuju. že bych si ho vyměnil sám. Tak jsem se chtěl zeptat jestli jsou nějaký věci na který bych si měl dát pozor atd.? Předem dík za pomoc.
_________________ Škoda Favorit r.v.89 - 43Kw
2.2.09, 17:09
Reklama
Reklama
lubo_s
Re: Alternátor - Usměrňovač
Chce to len poriadnu pájku. Keď sa do toho pustíš sám, tak nieje problém vymeniť len vadnú diodu za 2euro.
_________________ Š Felicia 1.3 MPI
2.2.09, 17:38
Martin 007
Dezertér
Výměna 1600 Kč ??? Novej Altik stojí 2500 nebo tak nako...max 3500
Je fakt ze celej můstek je taky dost drahej...takže bych volil cestu výměny špatných diod...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
2.2.09, 17:51
kwiko
Re: Alternátor - Usměrňovač
michibuh píše:
Zdravim. Chtěl bych si vyměnit usměrňovač v alternátoru (Škoda Favorit r.v.:89). Autoelektrikář mi řekl, že ten usměrňovač je špatnej a že za výměnu bude chtít 1600,- což se mi zdá opravdu hodně a tak zvažuju. že bych si ho vyměnil sám. Tak jsem se chtěl zeptat jestli jsou nějaký věci na který bych si měl dát pozor atd.? Předem dík za pomoc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků