|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
volant s klaksonem felda - favo
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ten spínač ve volantu ti spíná plus na kostru musíš dát plus k klaksonu a druhej drátek od něj budeš kostřit přes volant
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.2.09, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
|
no přivedeš si plus nevim kde je u favorita a klakson nebudeš kostřit ale kostřit se bude přes volant
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.2.09, 20:12 |
|
|
Jarda S.
|
jo - dělá volantová tyč
|
23.2.09, 20:40 |
|
|
NOVON
|
lord_sef píše: Sadra17 píše: no přivedeš si plus nevim kde je u favorita a klakson nebudeš kostřit ale kostřit se bude přes volant takze podle tveho popisu je to tak, ze si privedu k volantu + z packy a minus bude z volantove tyce... je to tak? a nebo je potreba vymenit i klakson za feliciovy?
Musíš vyměnit klaxon za feldacky,jinak ti to bude trúbit furt..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.2.09, 00:29 |
|
|
Drak
|
No když to zapojíš tak, jaks psal, tak ti ten volant akorát blafne. Musíš si najít na lucasovi drát, co vede ke klaksonu, ten připojíš na pohyblivej kontakt u volantu, na ten druhej přivedeš tvrdou kostru. Pak musíš klakson odpojit od kostry a místo na kostru ho zapoj na některou pojistku se stálým napětím. Jinak nic měnit nemusíš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.2.09, 07:02 |
|
|
Drak
|
Není, sou oba stejný.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.2.09, 17:35 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
lord_sef píše: parada... takze zapojeni chapu... ale dokazete nekdo poradit jak se nejjednoduseji dostat ke klaksonu? sundat predni naraznik? nebo chladic? nebo jak?
co mám já ten klakson tak ho mám nad chladičem takže nic zdělávat nemusím nevím jak je to vyřešeny na tvojim autě ale mělo by to být snad stejně ne?
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
25.2.09, 17:21 |
|
|
Drak
|
Jestli ho máš mezi chladičem a maskou, tak světla ven a plech mezi světlama taky ven a seš na něm. Nezapomeň si koupit šestky plovoucí matky, protože ty starý urveš.
|
25.2.09, 18:17 |
|
|
Drak
|
Nedostaneš, kostra je pod šroubkem klaksonu. To by byla práce tak akorát pro Cikrta, ten by si tam vlezl a udělal to na místě.
|
26.2.09, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|