|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pruzkaty
|
Radio - ztrata peměti
Zdravím Vás,
mám teď nové auto (moje první) škoda fabia I a mám problém, který už nevím, jak vyřešit.
Koupil jsem rádio panasonic, které mám připojené k autu přes redukci z ISO na panasonic.
Kdyz vytahnu klicky, radio prestane hrat, vypne se, po zapnuti zapalovani je pamět radia, tak jak byla predtim.
Problem nastane, kdyz oddelam predni panel, aby mi ho nekdo neukradl. Jakmile ho oddelam, tak se pamet celeho radia resetuje, ale enchapu proc.
Dekuji za pomoc
|
10.3.09, 18:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Prostudoval jsi si manual? Rekni nam oznaceni radia...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
10.3.09, 19:34 |
|
|
pruzkaty
|
Prostudoval, uz fakt nevim, jak dal,
radio je to:
PANASONIC CQ-C1405N, predchozimu majiteli to slo v pohode, fakt to necahpu .
|
10.3.09, 19:48 |
|
|
pruzkaty
|
No presne nevim, ale jelikoz se mi radio vypne, kdyz vyndam klic, tak asi pres spinacku, moc tomu nerozumim. Mam to zapojene, jak bylo v originale, jen jsem to pres redukci zapojil do radia.
Mluvil jsem i s jednim autoelektrikarem a rikal, ze se pamet maze, kdyz je to spatne zapojene, ale v mem pripade je divne, ze se maze jen, kdz oddelam ten panel
|
10.3.09, 20:49 |
|
|
tomasjavorsky
Příspěvky: 149 Bydliště: Praha západ (tj. Středočeský kraj, NEJSEM Pražák!!! :)
|
Přesně jak píše lord_sef, nejspíš máš špatně zapojený ISO konektor.
Máš v něm dva + kontakty; jeden, který se sepne při zapnutém zapalování, a druhý, kam jde proud stále (drží nastavení paměti, hodin, atd.). Máš možnost to proměřit?
|
11.3.09, 09:46 |
|
|
pruzkaty
|
Tak uz to jede, napsal jsem panovi, od ktereho jsem to koupil a poradil mi. Stacilo prohodit draty mapajeni a baterky a uz to slape.
Vsem vam moc dekuju za pomoc
|
11.3.09, 10:00 |
|
|
ventYl
|
To je vcelku znamy fakt, ze skodovky maju silove napajanie a zalohovanie pamate v ISO konektore prehodene. Ono to potom funguje s originalnym zapojenim tak, ze vypnutim klucika sa odpili zalohovanie pamate, ale to nevadi, lebo pamat je zalohovana napatim zo siloveho obvodu. Ale ked vyberes panel, odpili sa aj silovy obvod a to je uz pamat v prdeli.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.3.09, 10:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|