Parkovací sensory - Fa :)
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Hele, je to k něčemu dobrý? Teď jsem měl půjčenýho novýho golfa kombi a docela se mi to líbí
A neni to ani moc drahý http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.4.09, 14:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
To nikdo nemáte?
|
6.4.09, 21:02 |
|
|
Petr105
|
Kamarád si nějaký senzory montoval do auta... Takový pípátko, špatný to není, proč ne...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
6.4.09, 21:23 |
|
|
sharpers
|
já to taky plánuju do auta, párkrát sem se vez v autě co je mělo a celkem fajn věcička, pokud parkuješ ve městě určo se hodí, pokud máš třeba rodinnej domek a využil bys to maximalně tak na nakupech zbytečná investice
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
6.4.09, 21:31 |
|
|
kwiko
|
Zalezi na situacii. Ja osobne by som si to na feliciu/formana nedaval, lebo miesto za, a pred autom uz viem odhadovat velmi presne. A maju len cierne narazniky. Ale pri inom vozidle by som nad tym velmi uvazoval.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
6.4.09, 21:47 |
|
|
Nepér
|
Já u rodinnýho domku občas nacouvám do zídky od plotu , mám dozadu odhad jak ženská
|
7.4.09, 07:43 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
na toledu mám origo škoda nedám na to dopustit. je to jedina možnost jak zaparkovat pred barakem-zadní kridlo zvýsilo mrtvý uhel
jen bacha otci v nissanu dali nějaký šmečka ukazuje to adhoc , takže koupit odzkoušený typ
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
7.4.09, 08:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
do favorita k ničemu, tam je vidět uplně super, na octavii, passatu apod vynikající pomocník
prodává to např. jablotron
|
7.4.09, 08:25 |
|
|
Nepér
|
Myslíš, že to ukazuje nesmysly, nebo jak? Žádnej displej nebo diody nepotřebuju, stejně čumim do zrcátka a to pípání mi stačí...
|
7.4.09, 09:19 |
|
|
no_-_name
|
Tak snad po nějaký době s autem vím kde končí ne ? A koukám kam couvám... Ale když třeba řídím tátovýho passata variant, tak tam bych to ocenil.. ale taky je to o zvyku, párkrát se opřeš a pak si dáš bacha
_________________ Mrs. Green
|
7.4.09, 10:02 |
|
|
gokralik
|
Nech si dozadu namontovat kameru, jak to má Lexus. Podle toho, jak máš natočený volant ti to pak na panelu ukazuje i siluetu auta.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.4.09, 11:10 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
Nepér píše: Myslíš, že to ukazuje nesmysly, nebo jak? Žádnej displej nebo diody nepotřebuju, stejně čumim do zrcátka a to pípání mi stačí...
občas pipá kdy nemá, což je matoucí
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
7.4.09, 14:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.4.09, 20:39 |
|
|
Nepér
|
Už je mám doma...
|
10.4.09, 21:23 |
|
|
michalkatka
|
to si kôli tomu kupoval nový nárazník
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.4.09, 11:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|