|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
vopaje
|
automat světel-fabia
Chlapi,pokud někdo z vás potřebuje zapojit automat na spínač světel na fabii a nezná čísla kontaktů,napište na mail,nebo sem na forum.čus
|
17.8.06, 21:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
raal
|
Re: automat světel-fabia
vopaje píše: Chlapi,pokud někdo z vás potřebuje zapojit automat na spínač světel na fabii a nezná čísla kontaktů,napište na mail,nebo sem na forum.čus
A jaký spínač používáš? Raal
|
24.8.06, 17:12 |
|
|
vopaje
|
Šlo mě o to ,že pokud si někdo koupí ,,universál" automat,bude dlouho tápat po zapojení /najítí vodičů/.Kdo ale neprohloupí,a koupí si dražší,přímo na fábie,je bez problému.Žadné pájení,svorkování a pod.Přesunou se pouze dráty z jedného konektoru do druhého a je to.Práce cca 20-30min s pauzou na cigáro.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
24.8.06, 18:48 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Šlo mě o to ,že pokud si někdo koupí ,,universál" automat,bude dlouho tápat po zapojení /najítí vodičů/.Kdo ale neprohloupí,a koupí si dražší,přímo na fábie,je bez problému.Žadné pájení,svorkování a pod.Přesunou se pouze dráty z jedného konektoru do druhého a je to.Práce cca 20-30min s pauzou na cigáro.čus
Mám za sebou cca 20 aut s rozsvěcením světel, ze začátku jsem používal elektronický modul, hlídající napětí a po naběhnutí sepne, ale z 5 montovaných kusů 5 reklamace. Nyní používám systém bez elektroniky, 3 x relé, nějaký ten drát, asvítí jak lusk.A funguje na jekékoliv vozidlo. Raal
|
24.8.06, 18:51 |
|
|
vopaje
|
Stoprocentní souhlas.Ale zákazník je pán a málo který si dá vysvětlit,že v jednoduchosti je ,,někdy" síla.Ale většinou příjdou jen pro zapojení,a automat žmoulají v ruce.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
24.8.06, 19:00 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Stoprocentní souhlas.Ale zákazník je pán a málo který si dá vysvětlit,že v jednoduchosti je ,,někdy" síla.Ale většinou příjdou jen pro zapojení,a automat žmoulají v ruce.čus
O tom s nima nějak nediskutuji. Řekne co chce, dostane a má vymalováno. Raal
|
24.8.06, 19:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
origo na fábii v písku u Frolíka stojí 1600
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.8.06, 10:01 |
|
|
Martin
|
a já jsem to stavěl na š120 za 200Kč i s montáží.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.8.06, 11:15 |
|
|
raal
|
Martin píše: a já jsem to stavěl na š120 za 200Kč i s montáží.
Škoda 120-130 ma jednoduchou elktriku, tam to jde, ale u nových aut jsou dělené okruhy, a tam je to složitější.. raal
|
26.8.06, 06:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|