|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
central s alermem
po zapojeni mi zbyly nejaky a dratky a nevim kam s nima. dratek cislo 1, je mezi kostrou a plusem, je normalne slabi (mysleno, ze neni silny jako napajeci), dratek cislo 3 (modry) jsem napojil na spinac dveri, pri zamknutym alarmu pri otevreni dveri normalne houka, a dratek cislo 2 nevim ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
14.5.09, 17:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Chtělo by to alespoň zvětšit, není to pořádně vidět.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.5.09, 19:34 |
|
|
jizíček
|
varok píše: Chtělo by to alespoň zvětšit, není to pořádně vidět.
kdyz to rozklikas tak to je veliky dost ... klikej a uvidis
Škoda 742 Forever Team
|
14.5.09, 19:44 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: central s alermem
jizíček píše: po zapojeni mi zbyly nejaky a dratky a nevim kam s nima. dratek cislo 1, je mezi kostrou a plusem, je normalne slabi (mysleno, ze neni silny jako napajeci), dratek cislo 3 (modry) jsem napojil na spinac dveri, pri zamknutym alarmu pri otevreni dveri normalne houka, a dratek cislo 2 nevim ...
a neni nahodou nekde v tom navodu napsane co ktery kabel je? 3 mas zapojenou spravne
1 typuju na zalozni baterii aby ti nekdo neodstrihnul baterii a neotevrel si
2 fakt nevim
|
14.5.09, 19:52 |
|
|
jizíček
|
Re: central s alermem
21lucas píše: jizíček píše: po zapojeni mi zbyly nejaky a dratky a nevim kam s nima. dratek cislo 1, je mezi kostrou a plusem, je normalne slabi (mysleno, ze neni silny jako napajeci), dratek cislo 3 (modry) jsem napojil na spinac dveri, pri zamknutym alarmu pri otevreni dveri normalne houka, a dratek cislo 2 nevim ... a neni nahodou nekde v tom navodu napsane co ktery kabel je? 3 mas zapojenou spravne 1 typuju na zalozni baterii aby ti nekdo neodstrihnul baterii a neotevrel si 2 fakt nevim
kdyby to tam bylo tak se neptam
Škoda 742 Forever Team
|
14.5.09, 20:04 |
|
|
Šemik
|
Těžko říct, to schema není zrovna přehledně popsané.. Zapoj to bez toho a podle toho co nebude funkční se to odvodí
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.5.09, 20:37 |
|
|
blbecek69
|
napada ju ma 3 moznosti:
1 pridavne cidla
2 + ktore je pri zapnutom motore
3 otvaranie kufru
|
14.5.09, 21:16 |
|
|
varok
|
Se omlouvám, už se mi to zvětšilo. Ale i tak je to dost nepřehledné. 1 bych tipnul na +12V po zapnutí klíčku, protože jsem to tam nikde jinde neviděl. 2 bude asi vstup od dveřního spínače, pro aktivování alarmu při nepovoleném otevření dveří zlodějem apod. 3 asi něco se světýlkem, nejspíše prodloužení osvětlení, nebo rozsvícení při vypnutí alarmu a otevření dveří. Jsou to jen mé návrhy, jde asi o nějaký značkový výrobek
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.5.09, 12:13 |
|
|
jizíček
|
varok píše: Se omlouvám, už se mi to zvětšilo. Ale i tak je to dost nepřehledné. 1 bych tipnul na +12V po zapnutí klíčku, protože jsem to tam nikde jinde neviděl. 2 bude asi vstup od dveřního spínače, pro aktivování alarmu při nepovoleném otevření dveří zlodějem apod. 3 asi něco se světýlkem, nejspíše prodloužení osvětlení, nebo rozsvícení při vypnutí alarmu a otevření dveří. Jsou to jen mé návrhy, jde asi o nějaký značkový výrobek
kdyz to uplne roklikas tak je pak hodne velky ..... pri uplnem otevreni se to pak jeste priblizuje ... jde mi to co maj standartni alarmy, kdo s tmi ma zkusenosti, protoze ten popis tam je fakt sileny... jinak uz jsem ho zapojil tak pred tydnem a prave tyhle dratky ma zajimaji ... takze cerveny by mohl byt na + na klicku ? (a to je dobre k cemu ???)
Škoda 742 Forever Team
|
16.5.09, 09:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jizíček píše: varok píše: Se omlouvám, už se mi to zvětšilo. Ale i tak je to dost nepřehledné. 1 bych tipnul na +12V po zapnutí klíčku, protože jsem to tam nikde jinde neviděl. 2 bude asi vstup od dveřního spínače, pro aktivování alarmu při nepovoleném otevření dveří zlodějem apod. 3 asi něco se světýlkem, nejspíše prodloužení osvětlení, nebo rozsvícení při vypnutí alarmu a otevření dveří. Jsou to jen mé návrhy, jde asi o nějaký značkový výrobek kdyz to uplne roklikas tak je pak hodne velky ..... pri uplnem otevreni se to pak jeste priblizuje ... jde mi to co maj standartni alarmy, kdo s tmi ma zkusenosti, protoze ten popis tam je fakt sileny... jinak uz jsem ho zapojil tak pred tydnem a prave tyhle dratky ma zajimaji ... takze cerveny by mohl byt na + na klicku ? (a to je dobre k cemu ???)
osobne si myslim ze to je na zalozni baterii nebo jak rika varok pripojeni na klicek a do 10 vterin tim musis deaktivovat alarm
|
16.5.09, 19:52 |
|
|
jizíček
|
zkusim to dat na klicek a uvidim .. pac tam je i tlacitko pro zruseni alarmu a to nejak nefacha, tak to zkusim s pripojenym tim dratkem ...
Škoda 742 Forever Team
|
17.5.09, 08:25 |
|
|
varok
|
To tlačítko podle mě spojí ten vstup( ten drátek) s napájením, což se normál stane při zapnutí klíčku.
|
17.5.09, 11:02 |
|
|
sae
|
1 = Zapojenie "15" + po zapnutí kľúča
2 = Dverový spínač mínus pól
3 = Mínus z osvetlenia - v prípade že vozidlo má stmievač - aby sa alarm nevyvolal skôr ako zhasne svetlo, lebo na svetle je mínus spojený s dverným kontaktom
_________________ Opatrnosti a makových pirohov nikdy nie je dosť!
|
25.5.09, 21:46 |
|
|
jizíček
|
ok . dikes .. jeste jsem nemel cas to vyzkouset ... dnes si snad chvilku najdu ...
Škoda 742 Forever Team
|
26.5.09, 14:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|