Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Couvačky u Fabie 
Autor Zpráva

Příspěvek Couvačky u Fabie
Ahoj,
mam takovou otázku. Přestali my z ničeho nic svítit obě couvačky. Říkám si, že to asi bude pojistkou co myslíte? Nemáte prosím někdo plán pojistkové skříně u Fabie?

Díky

20.6.09, 09:52
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Couvačky u Fabie
tornad píše:
Ahoj,
mam takovou otázku. Přestali my z ničeho nic svítit obě couvačky. Říkám si, že to asi bude pojistkou co myslíte? Nemáte prosím někdo plán pojistkové skříně u Fabie?

Díky

až to vybádáš napiš mi na sz ani mi to nejde ale nikdy jsem to neřešil ten spínač je na pevodovce jako u favoritu tak zkus jestli tam jde vůbec napětí miloš

20.6.09, 10:21

slovacek.milos píše:
tornad píše:
Ahoj,

Díky

až to vybádáš napiš mi na sz ani mi to nejde ale nikdy jsem to neřešil ten spínač je na pevodovce jako u favoritu tak zkus jestli tam jde vůbec napětí miloš

Tak je to asi určitě tim spínačem všechny ostatní možnosti jsem vyloučil (žárovky, pojistky). Nevíš jak se přesně ten spínač jmenuje asi bych rovnou koupil nový a vyměnil to.

21.6.09, 14:10

tornad píše:
slovacek.milos píše:
tornad píše:
Ahoj,

Díky

Tak je to asi určitě tim spínačem všechny ostatní možnosti jsem vyloučil (žárovky, pojistky). Nevíš jak se přesně ten spínač jmenuje asi bych rovnou koupil nový a vyměnil to.

Ten spínač som nedávno na jednej fábii menil aj ja, presne na 1.2HTP.V mototechne mi ponúkali tušim 2 typy.Jeden mal hrubší a kratší závit (to bol on) a ten druhý mal dlhý a jemný závit.
Na tom spínači, kde je nasunutý kontakt (umelá hmota) je číslo.Nemusíš sa báť a spínač v kľude vymontuj a číslo si opíš.Potom ho nakrúť na spať a zbehni ho kúpiť.

PS: A ab ysi určite zistil či je to fakt on, na tvrdo spoj tie dva kontakty čo sú v tej napichovačke a svetlá sa musia rožnúť.

Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času
VW Touran 1.9 TDI 2006 do času
VW Polo 1.2 12V 2006 do času
Fabia 1.9 SDI 2001 do času

21.6.09, 16:43
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
přesně tak číslo dílu nebo ho prostě vytáhnout a ukázat v prodejně myslím že jsou tři druhy a zkus vytáhnout ten konektor a propoj ho jestli se světla rozsvítí, já teda dal druhá spínač a nejdou mi, jezsí stím žena tak mě to netrápí miloš

21.6.09, 19:04

Příspěvek 
Tak jsme to proměřily nejde tam proud, vypadá to tedy asi na náký špatný kablík co myslíte?

26.6.09, 18:25

Příspěvek 
tornad píše:
Tak jsme to proměřily nejde tam proud, vypadá to tedy asi na náký špatný kablík co myslíte?

Mno variant môže byť viacero, najprv by som pozrel pojistky, možno by nebolo zlé to skusiť dať na VAG,(ale to zase pochybujem, že na niečo príde, vypíše akurát tak reverse gear N/A-že čidlo nefunguje/neexistuje), potom by som išiel jedine po zväzku čí nie je predratá žila, alebo roztrhnutá vo vnútri bužírky.

PS: a ked ste merali čí tam je šťava mali ste zapnuté zapaľovanie, iba pre istotu :-)

Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času
VW Touran 1.9 TDI 2006 do času
VW Polo 1.2 12V 2006 do času
Fabia 1.9 SDI 2001 do času

26.6.09, 19:55
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]