|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
nestartuje felicia 1.3 mpi asi nejde proud do starteru
Autor |
Zpráva |
Nublar
|
nestartuje felicia 1.3 mpi asi nejde proud do starteru
Dobrý den,mám na vás dobré lidicky dotaz,nejde mi nastartovat felicia,problém zacal asi takhle,kdyz jsme potrebovali nastartovat tak vzdy se rozly kontrolky a nabehl imobilizer , ale kdyz jsem otocil klicek do polohy startu,tak kontrolky stale svitili ale jiz jen jedna,takovy cerveny vykricnik a vzdy jen tak v motoru klaplo ,soudim ze to vystrelil pastorek od starteru,ale motor se vubec neroztocil,ted jiz mam starter plne funkcni , opraveny,ale po skompletovani jsem opet sedl do felinky,otocim klickem,pockam az dobehne imobilizer,chci nastartovat a ani tuk,vubec nic ani ten starter se uz nerostoci,proste misto roztoceni se motoru a starteru,je hrobove ticho,pripada mi to ze nejde vubec proud do starteru,navic manzelka tvrdi ze nekde ve spodni casti u vyfuku se jim nekde zajiskrilo,tchan tvrdi ze mu to pripadalo jako kolem baterky,podle slucho soudil,ponevadz se tehda snazil nastartovat a sedel v aute.Prosim poradte,proc moje starenka nejde nastartovat,pojistky jsou vporadku a relatka nevim ktere k cemu patri,nevim jestli neni nejake rele odpalene,jestli nejake nahodou neslouzi k nejakemu sepniti pro start motoru,zda se mi ze to totiz mirne smrdi nejakym ohorelym kablikem jak jsem koukal do pojistkove skrine.Vsem Vam moc dekuji za jakykoli navrh na odstraneni problemu,jsem uz z toho v pasti.
|
11.7.09, 14:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
otoč klíčkem a musí cvaknou relé a bzučet čerpadlo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.7.09, 14:14 |
|
|
Nublar
|
takze to neni imobilizer co bzuci? ... no neco nabehne a bzuci a pak to cvakne ale kdaz chci nastartovat tak nic,ticho,je to zahada.
|
11.7.09, 14:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dáš klíč do polohy start co říkají kontrolky svítí stějně, pohasly, zhasly miloš
|
11.7.09, 14:25 |
|
|
sharpers
|
co takhle zkusit zapnout zapalování , vyřadit, dát ručkku, a zkusit kabelem propojit + ový pol na baterce a ten kontakt kde vede tenčí žlutý drát na startéru ? tim by se vidělo jestli neodešel starter ne ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
11.7.09, 14:37 |
|
|
Nublar
|
kluci,starter mam opraveny a kontrolky nepohasinaji,to by znamenola vybitou baterii ,ale tu jsem nabil,ale propojit ten dratek zluty dratek s napajenim to me nenapadlo,vydis,hlavne ze kdyz jsem mel ten starter rozebrany a spravoval ho tak jsem to tak delal a ficel,ale ted jsi me privedl na napad mozna ze jen ten zluty nedava proud,neboli impulz pro starter mozna i nastartuju ,ale to je jen domenka,uvydime vyskousim
|
11.7.09, 14:49 |
|
|
sharpers
|
Nublar píše: kluci,starter mam opraveny a kontrolky nepohasinaji,to by znamenola vybitou baterii ,ale tu jsem nabil,ale propojit ten dratek zluty dratek s napajenim to me nenapadlo,vydis,hlavne ze kdyz jsem mel ten starter rozebrany a spravoval ho tak jsem to tak delal a ficel,ale ted jsi me privedl na napad mozna ze jen ten zluty nedava proud,neboli impulz pro starter mozna i nastartuju ,ale to je jen domenka,uvydime vyskousim
mě se nedavno vybila baterka, nabil sem ju, a jak sem ji dal z5 do auta tak nestartovalo..kontrolky normal, ale jak sem otočil kliček na start tak to jen svaklo...nakonec byl špatný kontakt na kabelu, jak je u plusového kabelu na tom konci u baterky ta odnož tenčího kabelu, tak ten tam byl trochu nakřivo a proto to nešlo...vypojil sem to, kombinačkama vše porovnal, aby to pasovalo , dotahnul a od te doby parada. zkus to omrknout , jeslti nahoře dobře drží ten kontakt, a dole na starteru jesltli neni volny ten žluty drat....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
11.7.09, 16:00 |
|
|
Nublar
|
t ak vam vsem dekuji,nakonec jsem na to prisel ,bude to znit divne ale byla to baterka i kdyz jsem tomu nemohl uverit,ja ji plne nabil a stale to neslo, a tak jsem vzal startovaci kabely a natvrdo z baterky zapojil starter,vlezu do starenky,otocim klickem a? melo to snahu ale nenastartovala,takze s plne baterky ,ktera se celou noc nabijela byla razem mrtvola,takze haleluja jedu pro novou,a mam cenou skucenost,ze nejenom pri pohasinani kontrolek a displeju pri startu muze byt v p..... baterka ,jeste jednou diky vsem,vlasne diky vasim napadum jsem nakonec prisel na napad zapojit starter natvrdo,jeste jednou diky.
|
12.7.09, 05:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|