|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Mikrospinac v zamku dveri - fabia I
Autor |
Zpráva |
tyndalometr
|
Mikrospinac v zamku dveri - fabia I
Zdravim,
mam fabii classic 1.4 16V, 2001 a v zamku dveri spolujezdce mam evidentne vadny mikrospinac, projevuje se to klasicky poblikavanim svetel ve dverich a v interieru. Jestli ale chapu vsechno spravne, tak v mem aute ten spinac nema prakticky jiny vyznam nez rozsveceni svetel ve dverich a v interieru. Na te funkci vubec nelpim, staci mi, ze funguje ve dverich ridice - auto si zkratka bude myslet, ze dvere spolujezdce jsou porad zavrene. Napadlo me, ze by stacilo ten mikrospinac tedy jen odpojit, aby mi to neblikalo a netrapilo to prislusna relatka, zarovky, moje nervy atd..pripadne si to pripravim, abych do budoucna namontoval nahradni reseni.
Problem je, ze nikde nemuzu vycist, ktere draty vedou k tomu mikrospinaci.. sundal jsem tapecir a je tam videt jen svazek cca 8mi dratu vedoucich do pruchodky smerem k zamku. Nevite nekdo spravne barvy?
Diky, Lukas
|
28.7.09, 16:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
PJDefort
|
zkus projet tuhle diskuzi, tam určitě poraděj víc... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67344
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
28.7.09, 17:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo tohle máme taky časem přestane fungovat úplně a při ceně opravy (kolem 2000,- musí se vyměnit celej zámek) to nemá cenu řešit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.7.09, 19:33 |
|
|
Dawid130
|
Jj je to drahý. Akorát mě v servise při FI řekli že kufr nejde otevřít proto, protože spolujezdcový dvěře zlobí.
Takže jsem otevíral nejdříve dveře pak kufr.
|
28.7.09, 21:19 |
|
|
Radek19_ae
|
jenže ať se ti pak nezamknou klíče v autě to se stalo bratrovi v leonu, u řidiče je mikrospínač vadnej, tak odemknul otevřel řidičovy dveře, naházel tam věci, zabouchl a ejhle jednotka nezaznamenala sepnutí spínače, tak po těch
30s zamkla a byl v prdeli. Náhradní klíče nejsou, takže odborník na otevíraní a vydělal si litr
Jinak častej problém u koncerňáků - novej mikrospínač 50Kč, ale spíš bývá vyšoupaný takový heblo co se tam otáčí (náš problém)
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
29.7.09, 08:56 |
|
|
Jarda S.
|
my se davíme o dveřích spolujezdce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.09, 11:20 |
|
|
Radek19_ae
|
klidně se bavte o zadních dveřích, pokud otevřeš jen dveře, který maj špatnej spínač, tak se ti může stát podobné
|
29.7.09, 11:45 |
|
|
Mitri
|
Taky se mi to stalo u passata vadnej spinac dam tam veci i klice a auto sd zamklo tak sme museli 60km pro nahradni klice.
|
29.7.09, 14:00 |
|
|
Radek19_ae
|
jn člověk se aspoň poučí
|
29.7.09, 14:24 |
|
|
Dawid130
|
Radek19_ae píše: jenže ať se ti pak nezamknou klíče v autě
FAbie se taky zamyká?????
|
29.7.09, 14:29 |
|
|
Radek19_ae
|
čoveče naše rodinná FI 06 jo
|
29.7.09, 14:31 |
|
|
Jarda S.
|
Dawid130 píše: Radek19_ae píše: jenže ať se ti pak nezamknou klíče v autě FAbie se taky zamyká?????
bohužel zamyká
|
29.7.09, 16:47 |
|
|
Dawid130
|
Se mi to ani v jedný nestalo.
|
29.7.09, 18:19 |
|
|
Reklama