Autor |
Zpráva |
Renda
|
Baterie
Ahoj.
Mám felicii. Před týdnem se mi rosvítila kontrolka baterie, asi po dvou dnech sem již nenastartoval.
Myslel sem , že je to baterii(stará asi dva roky). Koupil jsem tedy novou, namontoval.
Všechno funguje, nastartuju ,světla ,rádio. Ale kontrolka baterie svítí dál.
Tak se bojím abych zase za den, dva neměl baterku v pr...
Nevíte kdy by mohla být chybka??
Díky
Renek
|
29.7.09, 05:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slavik74
|
Re: Baterie
Renda píše: Ahoj. Mám felicii. Před týdnem se mi rosvítila kontrolka baterie, asi po dvou dnech sem již nenastartoval. Myslel sem , že je to baterii(stará asi dva roky). Koupil jsem tedy novou, namontoval. Všechno funguje, nastartuju ,světla ,rádio. Ale kontrolka baterie svítí dál. Tak se bojím abych zase za den, dva neměl baterku v pr... Nevíte kdy by mohla být chybka?? Díky Renek
No ak stale svieti kontrolka dobíjania, tak problem hladaj v okolí alternátora. Špatny, alebo uvolnený kontakt, vadný regulátor...
|
29.7.09, 06:04 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Re: Baterie
slavik74 píše: Renda píše: Ahoj. Mám felicii. Před týdnem se mi rosvítila kontrolka baterie, asi po dvou dnech sem již nenastartoval. Myslel sem , že je to baterii(stará asi dva roky). Koupil jsem tedy novou, namontoval. Všechno funguje, nastartuju ,světla ,rádio. Ale kontrolka baterie svítí dál. Tak se bojím abych zase za den, dva neměl baterku v pr... Nevíte kdy by mohla být chybka?? Díky Renek No ak stale svieti kontrolka dobíjania, tak problem hladaj v okolí alternátora. Špatny, alebo uvolnený kontakt, vadný regulátor...
a nebo třeba povolený klínák ale spiš ten altík
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
29.7.09, 07:14 |
|
|
gokralik
|
Jestli tomu nerozumíš, radši to svěř odborníkovi. A není to kontrolka baterie, ale dobíjení a co dělat v případě její rozsvícení jste se snad učili v autoškole ne?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
29.7.09, 08:25 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
gokralik píše: Jestli tomu nerozumíš, radši to svěř odborníkovi. A není to kontrolka baterie, ale dobíjení a co dělat v případě její rozsvícení jste se snad učili v autoškole ne?
onoje hodně autoškola nekteří to učí jenom okrajově aby otom neco vedeli na skoušky a konec
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
29.7.09, 09:12 |
|
|
gokralik
|
Tak můj učitel třeba technickou stránku výuky přeskočil hned, když se dověděl, že s otcem opravujem auto sami.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
29.7.09, 11:59 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
gokralik píše: Tak můj učitel třeba technickou stránku výuky přeskočil hned, když se dověděl, že s otcem opravujem auto sami.
ja byl vetřídě kde bylo tak 10 lidí a ja jediný sem byl schpný odpovídat na technické veci z auta a ostatní na mě čuměli jak to že to vecko znam atd:D nebyl sem tak moc oblibený
|
29.7.09, 13:57 |
|
|
Renda
|
Lol...tak teď nevím jestli řešíme můj problém s kontrolkou dobíjení.....nebo se bavíme o tom co kdo z nás bral/nebral v autoškole
díky za info pánové...zkusím projet káblíky....ale servis bude asi nejlepší ..
|
29.7.09, 15:24 |
|
|
slavik74
|
Renda píše: ..zkusím projet káblíky....ale servis bude asi nejlepší ..
Za kontrolu kablov a napnutia remeňa nic nedáš! No ak si netrufaš na viac, daj to do servisu čim prv, nejazdi bez dobíjania !
|
29.7.09, 16:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
M4sterCZ píše: gokralik píše: Tak můj učitel třeba technickou stránku výuky přeskočil hned, když se dověděl, že s otcem opravujem auto sami. ja byl vetřídě kde bylo tak 10 lidí a ja jediný sem byl schpný odpovídat na technické veci z auta a ostatní na mě čuměli jak to že to vecko znam atd:D nebyl sem tak moc oblibený
já taky všechno veděl na motorku to byla pohoda autoškola a na náklaďák nám pouštěl akorát nějaký videa a to sem vždycky spal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.09, 16:49 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Sadra17 píše: M4sterCZ píše: gokralik píše: Tak můj učitel třeba technickou stránku výuky přeskočil hned, když se dověděl, že s otcem opravujem auto sami. ja byl vetřídě kde bylo tak 10 lidí a ja jediný sem byl schpný odpovídat na technické veci z auta a ostatní na mě čuměli jak to že to vecko znam atd:D nebyl sem tak moc oblibený já taky všechno veděl na motorku to byla pohoda autoškola a na náklaďák nám pouštěl akorát nějaký videa a to sem vždycky spal
nam jednou pustili video jak maji ženské jezdit:D bylo nas tam 10 kluků a 3 holky:D
|
29.7.09, 17:50 |
|
|
Peter50kw
|
To budes amat v keli regulator alebo altik. Na felicii bezny problem. Asi to pojde do servisu.
|
30.7.09, 15:57 |
|
|
speedman
Tydýt
|
vimen diodi v altiku......
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
30.7.09, 16:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Chtelo by to druhy stupen hodnoceni
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.7.09, 16:37 |
|
|
slavik74
|
Matthes píše: Chtelo by to druhy stupen hodnoceni
Som za!
|
30.7.09, 16:41 |
|
|