|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Dandy
|
lave smerovky
Zdravim,mal som taku mensiu nehodu s "jelenom" no a napalil som to donho...
Nasledky su taketo, ze lava predna strana,cize svetlo kapota a lavy blatnik su v haji...
no a teraz k veci,ked som vsetko poskladal,dal nove svetlo,skusam smerovky a lava strana blika rychlejsie...
nuz ale ked som dal vystrazne smerovky,tak blikalo tak ako predtym,neviete co s tym?dakujem
|
8.8.09, 18:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venda
|
Jedna žárovka ti nesvítí, nebo tam máš slabší žárovky.
|
8.8.09, 18:45 |
|
|
onakvee
|
Re: lave smerovky
Dandy píše: Zdravim,mal som taku mensiu nehodu s "jelenom" no a napalil som to donho... Nasledky su taketo, ze lava predna strana,cize svetlo kapota a lavy blatnik su v haji... no a teraz k veci,ked som vsetko poskladal,dal nove svetlo,skusam smerovky a lava strana blika rychlejsie... nuz ale ked som dal vystrazne smerovky,tak blikalo tak ako predtym,neviete co s tym?dakujem
Prerusovac, cize mas rovnake ziarrovky "vykonovo" na lavej strane aj pravej? (ked nie su, tak prerusovac je inak zatazeny na pravej strane a inak na lavej strane, ked spocitas vykony ziaroviek)
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
8.8.09, 18:45 |
|
|
Dandy
|
Re: lave smerovky
onakvee píše: Dandy píše: Zdravim,mal som taku mensiu nehodu s "jelenom" no a napalil som to donho... Nasledky su taketo, ze lava predna strana,cize svetlo kapota a lavy blatnik su v haji... no a teraz k veci,ked som vsetko poskladal,dal nove svetlo,skusam smerovky a lava strana blika rychlejsie... nuz ale ked som dal vystrazne smerovky,tak blikalo tak ako predtym,neviete co s tym?dakujem Prerusovac, cize mas rovnake ziarrovky "vykonovo" na lavej strane aj pravej? (ked nie su, tak prerusovac je inak zatazeny na pravej strane a inak na lavej strane, ked spocitas vykony ziaroviek)
nuz ziarovku som dal povodnu ako bola,ziarovka smerovkova sa mi nerozbila,no v skratke nemenil som ju a kably vyzeraju byt dobre,pozeral som na to...
|
8.8.09, 18:49 |
|
|
venda
|
A svítí? nebo se díváš jen na kontrolky?
|
8.8.09, 18:51 |
|
|
Dandy
|
venda píše: A svítí? nebo se díváš jen na kontrolky?
svieti,aj konrolky blikaju,vsetko funguje len to rychlo blika no
|
8.8.09, 18:53 |
|
|
darklord
|
vyflakana baterka ak sa jedna o fav/fel, prebita baterka ak sa jedna o 742. mne toto robi rapid s prerusovacom z feldy, proste na jednu stranu to bije ako dive, ale len v pripade ze je baterka v stave ze neotoci starterom, jak je nabita tak blika rovnomerne na obidve strany
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
8.8.09, 18:59 |
|
|
Dandy
|
darklord píše: vyflakana baterka ak sa jedna o fav/fel, prebita baterka ak sa jedna o 742. mne toto robi rapid s prerusovacom z feldy, proste na jednu stranu to bije ako dive, ale len v pripade ze je baterka v stave ze neotoci starterom, jak je nabita tak blika rovnomerne na obidve strany
Nuz mne auto normalne startuje,takze s baterkou tiez nevidim problem,hm ale netusim co je "742",mozno tu je problem teda
|
8.8.09, 19:09 |
|
|
onakvee
|
Dandy píše: darklord píše: vyflakana baterka ak sa jedna o fav/fel, prebita baterka ak sa jedna o 742. mne toto robi rapid s prerusovacom z feldy, proste na jednu stranu to bije ako dive, ale len v pripade ze je baterka v stave ze neotoci starterom, jak je nabita tak blika rovnomerne na obidve strany Nuz mne auto normalne startuje,takze s baterkou tiez nevidim problem,hm ale netusim co je "742",mozno tu je problem teda
Upresni nam vsetkym co mas za priblizovadlo, nejako som to nepostrehol:-)
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
8.8.09, 19:31 |
|
|
Dandy
|
onakvee píše: Dandy píše: darklord píše: vyflakana baterka ak sa jedna o fav/fel, prebita baterka ak sa jedna o 742. mne toto robi rapid s prerusovacom z feldy, proste na jednu stranu to bije ako dive, ale len v pripade ze je baterka v stave ze neotoci starterom, jak je nabita tak blika rovnomerne na obidve strany Nuz mne auto normalne startuje,takze s baterkou tiez nevidim problem,hm ale netusim co je "742",mozno tu je problem teda Upresni nam vsetkym co mas za priblizovadlo, nejako som to nepostrehol:-)
Ups som neupresnil,mam skodu feliciu 1.3 MPI rok vyroby 98 ,a stalo sa to po zrazke s nemenovanym subjektom "J"
|
8.8.09, 19:36 |
|
|
varok
|
Nic proti, ale to je vždy potřeba napsat hned na začátku!! Pak je v tom zmatek a nikdo pak neví o jaké součástky jde. Feldy od začátku výroby už myslím všechny měli elektronický přerušovač. Ten je v tomhle lepší než mechanický s bimetalem. Není tak moc závislý na napětí na aku a má pravidelnější blikání. Pokud jedna strana bliká rychleji, tak je problém buď v elektrice samotné( poškozený drát, nebo objímka žárovky). Druhá možnost je, že je žárovka se špatným výkonem. Třeba některé 10W a 5W vypadají stejně, ale výkonem ne. Opravdu tam máte všude stejné žárovky?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.8.09, 09:27 |
|
|
Dandy
|
Tak sa ospravedlnujem ze som to skor neuviedol,ale stacilo upozornit.
Teraz k veci,neviem co sa udialo ale vcera som sadol do feldy startnem a vsetko je OK...cyklovanie je v poriadku a aj ked vypem motor,teda len pri zapnutom zapalovani tak cykluje to tak ako predtym,cize asi nejaky kablik najskor,ak by sa zopakovalo,prejdem to este raz a dam vediet...
|
10.8.09, 16:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|