|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Favorit r.v.89 - blbne elektrika, pulka spotrebicu nejde
Autor |
Zpráva |
Lukessa
|
Favorit r.v.89 - blbne elektrika, pulka spotrebicu nejde
Zdravim, najednou mi zacalo facko zniceho nic blbnout - nejdou sterace,ostrikovace,vystrazna svetla,couvacky,klakson,prepinac dalkovych svetel.
Je to pro me zahada,protoze jine veci, ktere jsou na stejnych pojistkovych okruzich (brzdova svetla) mi jdou. Co se tyce toho prepinace svetel, tak to rele ani necvaka, takze do nej nejde proud. Pritom to rele je v poradku. Takze kde je problem? V pojistkove skrini?
|
23.8.09, 10:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slavik74
|
Skontroluj poistky + poistkovu skrinku, najlepšie bude ked ju celu preletuješ, niekde asi bude studený spoj. Neni to naročna práca a budeš mať pokoj.
_________________ Škoda Favorit, 136L r.v. 1990
|
23.8.09, 11:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus docvakat konektory v pojistkovce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.8.09, 11:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych začal u baterky vyčistil všechny očka a kýblíky a taky mrknu jesti některý neupadnul, na plusáku je jich povíc miloš
|
23.8.09, 11:25 |
|
|
Lukessa
|
Cemu rikas kybliky? Ja jsem co se elektriky tyce amater
Pojistka zadna prepalena neni.
|
23.8.09, 11:37 |
|
|
slavik74
|
Lukessa píše: Cemu rikas kybliky? Ja jsem co se elektriky tyce amater Pojistka zadna prepalena neni.
Nie kybliky ale kábliky Miloš urobil preklep. Myslel tie kábliky ktore su pripojené na + svorku baterky ! Očisti ich, pritiahni...
_________________ Škoda Favorit, 136L r.v. 1990
|
23.8.09, 11:42 |
|
|
PJDefort
|
Lukessa píše: Cemu rikas kybliky? Ja jsem co se elektriky tyce amater Pojistka zadna prepalena neni.
spíš bych to viděl na ty studený spoje...ty starý komunistický pojistkovky před modernizací ve fáčku sou katastrofa ...proletovat
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
23.8.09, 11:44 |
|
|
varok
|
To vrabčí hnízdo místo pojistkového panelu je vážně tragedie. Je potřeba to proletovat a všechny konektory pročistit. Trošku lepší to bylo až od modelu 92, myslím od srpna 91. Tam už byl panel sklopný s nožovými pojistkami.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.8.09, 15:49 |
|
|
Lukessa
|
Tak jsme tu pojistkovku s kamosem proletovali a uz to zase chodi tak, jak ma. Diky vsem za rady.
|
23.8.09, 16:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|