Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 00:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Dodatečná montáž alarmu do Fabie 
Autor Zpráva

Příspěvek Dodatečná montáž alarmu do Fabie
Už jste někdo montoval alarm do Fabie?Zajímalo by mne jen do kterých míst se standartně ve Fabii montuje siréna,jednotka alarmu a kam indikační dioda.Díky za radu.

16.8.09, 08:42
Pspvek Reklama

VYKOŘISŤOVATEL

Příspěvek 
šak to máš většinou v tom návodu?
radši si nech udělat tajný tlačítko, který odpojí čerpadlo, protože na houkající auta na ulicích už dneska nikdo nereaguje :roll:

http://www.japl.cz - služby od JIMa

16.8.09, 08:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
nevim jak stara fabie, ale otec ma už fabku II, tam je ku*evsky problem se zapojenim, jelikož do dveří jde digitalni svazek, kterej se až ve dveřich rozkoduje a pošle signal na konkretni misto...zrcatka,okna,spinac otevrenych dveri...
no a pokud to sproste napojis jen na ty dratky, hrozí ti že se do diagnostickeho vedeni dostane +12V, což ti klidne odjebe ŘJ. no, jak sem tak zjistoval, žádná prdel, pro toho kdo si predstavuje že to napájí do kabeláže jako treba ve felicii....
to byl tak asi nejvetsi problem, napojit cidlo na kapotu, to je brnkačka...ale jak rikam, nejvetsi problem dostat se s vyvodem alarmu na dveřní kontakt, na blinkry, spínačku....

mno a s tim tajnym vypinačem na čerpadlo...hmmm...u techhle digitalnich aut nevim nevim...jako jednou ho zapomenes zapojit, otočíš zapalovaním, jednotka nedostane signal vod čerpadla, vypíše chybu a valíš na diagnostiku...
nevím ,možná mě nekdo vyvede z omylu, ale podle me tam to pouhym strihanim kabeleže neobejebeš.

16.8.09, 14:33
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já bych se s nějakým alarmem ani nezatěžoval pokud si tě vyhlídnou prostě o auto přijdeš na odtahovku se dá naložit vše s vapínačem nebo bez :D miloš

16.8.09, 14:36
VYKOŘISŤOVATEL

Příspěvek 
pokud se udělá tlačítko správně, ř.j nic nepozná, nebo odpojíš přívod k ní

16.8.09, 14:37
Mistr mechanik

Příspěvek 
ale pozná, vag tacho vyčteš pin, vag zadáš nouzový start pin a startuješ, pokud nechytne kontrola akčních členů a víš že je obvod na čerpadlo přerušen,

to ti pořeší mladý borec s notesem za pár minut :wink: miloš

16.8.09, 14:52
VYKOŘISŤOVATEL

Příspěvek 
mi to dělal váša, a když si nevzpomenu, tak pak je vag čistej, ale jak to udělal a co odpojil :?

16.8.09, 14:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jim píše:
mi to dělal váša, a když si nevzpomenu, tak pak je vag čistej, ale jak to udělal a co odpojil :?

u fábky nevím jestli nehlásí obvod přerušen skrat na kostru, no každopádně při kontrole akčních členů slyšíš že šerpadlo nevrní, borec otewvře motor přivede dráty z baterky pod sedačku vpravo vzadu a ten vypínač moc parády nenadělá,

já jednu zkušenost mám někdy v 96 rapid přímo před okny policie ve strážnici, palec jsem měl doma, byly stažené okénka, na podlaze mnoho vajglů, vytrhané drátky u spínačky, čumím :shock: na rapídka,

vylezl polda a říká milošu prší ti do auta 8) , pravděpodobně ten palec mi rapídka zachránil :P miloš

16.8.09, 15:23

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já bych se s nějakým alarmem ani nezatěžoval pokud si tě vyhlídnou prostě o auto přijdeš na odtahovku se dá naložit vše s vapínačem nebo bez :D miloš

Já nedávám alarm kvůli krádeži auta,ale kvůli vykradení a kvůli DO.U nás většinou vykrádaj auta parchanti,který zdrhnou když slyší kravál.V každým autě do kterýho jsem si dal alarm už mi rádio zůstalo.Dávám si do interiéru přídavnou vysokofrekvenční sirénu a jak nemáš v kapse špunty do uší,tak tam prostě nevydržíš.

16.8.09, 15:41

Příspěvek 
No s tou vysokofrekvencnou sirenou je to celkom dobry napad, ja mam zas dvojtonovu houkacku nejakych 110dB co je u nas zakazane :)

16.8.09, 16:07
Profil ICQ

Příspěvek 
s tou vysokofrekvenčkou to musim potvrdit...

čumím jak servisáci krásně namontovali alarm, kapota zvedlá, čumim na sirenu a najednou tata aktivuje alarm...ja v tu chvili 3 metry od auta, bubinky skoro popraskane, kapota malem bouli vod me hlavy...hnědka v trenkach...

fakt dobrá věc, probere to aji mrtveho.
Tak jsem si ji narval i do skůdky...
Navic dalsi vyhoda, v mem okolí nikdo tudle sirenu nema, takže jak na sidlišti houka nejaka obycejna sirena, ani se nezvedam, bo to moje určite není.

18.8.09, 01:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak v návodu umístění komponent vůbec není.Potřeboval bych poradit i rozmístění komponent alarmu ve voze škoda Fabia I.Kam se standartně montuje siréna, řídící jednotka atd.

18.8.09, 11:57
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Vitezslav píše:
Tak v návodu umístění komponent vůbec není.Potřeboval bych poradit i rozmístění komponent alarmu ve voze škoda Fabia I.Kam se standartně montuje siréna, řídící jednotka atd.

kam chces pokud to neni original tak sirenu nekam do motoru a jednotku k pojistkam pod palubkou tam mas vse co potrebujes PLUS MINUS BLINKRY DVERE CENTRAL atd.

18.8.09, 17:25

Příspěvek 
Já jsem to právě ještě nerozebíral,proto nevím jak to tam vypadá.Jestli je tam všechno pohromadě,tak by to bylo super.Já hledám všude možně,ale nikde jsem nic nenašel.Rozdělám to a uvidím.Díky.

18.8.09, 17:40

Příspěvek 
Tak s rozmístěním jsem si nějak poradil.Můžete mi ještě poradit,jak se na původní vodiče v autě u řídící jednotky vozu napojují vodiče od alarmu,aniž bych ty v autě musel přerušovat?To se mi teda nechce.Díky.

19.8.09, 18:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další