Autor |
Zpráva |
majak
|
blinker
Blinkr levy u Felicie, kdyz jsem jel tak mi zacal rychle blikat na kontrolce.. venku jsem se dival a neblika predni blinkr. Signalizuje rychlym blikanim to auto to ze je vypalena zarovka? Jaka tam je zarovka? Optika cira. Dik
|
27.8.09, 17:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Ano pokud bliká rychle blinkr tak je jedna žárovka tatam. Vytáhni ji. Vem si krabičku z povinné výbavy a tam bude jedna oranžová. Tu tam dej a je to. Pak první cestu naplánuj do obchodu pro novou.
Zas tak složité to přece není. V autoškole jistě probraný.
|
27.8.09, 17:58 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Dawid130 píše: Ano pokud bliká rychle blinkr tak je jedna žárovka tatam. Vytáhni ji. Vem si krabičku z povinné výbavy a tam bude jedna oranžová. Tu tam dej a je to. Pak první cestu naplánuj do obchodu pro novou.
Zas tak složité to přece není. V autoškole jistě probraný.
u znamych alespon 1x shlednuty
PS. zarovku dokaze vymenit i moje draha polovicka a to nema ani ridicak
|
27.8.09, 18:02 |
|
|
majak
|
Aaa chytrolini se spustili... ptam se na typ zarovky abych ji mohl koupit zitra a nemusel rozdelavat origo baleni sady nahradnich zarovek, jelikoz obal nevypada zdarile a pak nechci sbirat zarovky po celem kasliku. A dle meho nazoru nejsou vsechny typy zarovek do blinkru stejne .. wataz, patice, barva zda-li oranzova nebo cira, ale v tomto pripade asi oranzova kdyz je optika cira... vymena zarovky mi taky nedela problem, neni potreby autoskoly, ale selsky rozum. Dotazem jsem minil to jaky typ zarovky tam je.. pro nechapave: Watáž, jaký má ta žárovka výkon.. typ patice, je jich hodně vyjmenovávat snad není třeba...
Hlavní je že jste se pobavili a ted prosim o tu radu, ikdyz v prodejne by mi to rict meli bez pitomejch kecu..zdar ptaci TENTO TEXT JE ZAMEREN SPISE PRO 21lucas, uz chapu podle veku dotycneho jestli je z veku tvoren nick pod kterym vystupuje..
Naposledy upravil majak dne 27.8.09, 19:46, celkově upraveno 1
|
27.8.09, 19:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
u feldy to chce grif na výměnu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.8.09, 19:45 |
|
|
Dawid130
|
majak píše: nemusel rozdelavat origo baleni sady nahradnich zarovek, jelikoz obal nevypada zdarile a pak nechci sbirat zarovky po celem kasliku.
Taky můžeš vytáhnout tu starou. a kouknout. Jinak je to 12V P21W http://furutaka-1.jyxo.com/cgi/preview? ... 580.0&d=zi stačí?
|
27.8.09, 19:55 |
|
|
Jiri
|
Sadra17 píše: u feldy to chce grif na výměnu
renaul megane rok tak 04 doporucuju
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.8.09, 21:05 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
majak píše: Aaa chytrolini se spustili... ptam se na typ zarovky abych ji mohl koupit zitra a nemusel rozdelavat origo baleni sady nahradnich zarovek, jelikoz obal nevypada zdarile a pak nechci sbirat zarovky po celem kasliku. A dle meho nazoru nejsou vsechny typy zarovek do blinkru stejne .. wataz, patice, barva zda-li oranzova nebo cira, ale v tomto pripade asi oranzova kdyz je optika cira... vymena zarovky mi taky nedela problem, neni potreby autoskoly, ale selsky rozum. Dotazem jsem minil to jaky typ zarovky tam je.. pro nechapave: Watáž, jaký má ta žárovka výkon.. typ patice, je jich hodně vyjmenovávat snad není třeba... Hlavní je že jste se pobavili a ted prosim o tu radu, ikdyz v prodejne by mi to rict meli bez pitomejch kecu..zdar ptaci TENTO TEXT JE ZAMEREN SPISE PRO 21lucas, uz chapu podle veku dotycneho jestli je z veku tvoren nick pod kterym vystupuje..
kdyz uz se tak zezky vyjadrujes kolik je zobaku tobe? a NICK neni muj vek ale moje oblibene cislo mimochodem je mi o par let vic a mam urcite vic skusenosti jak ty
a mimochodem pokud mas navod k obsluze tam je vsechno napsane
a kdyz dojdes do mototechny a reknes ze chces zarovku do blinkru na Felicii daji ti tu spravnou
|
27.8.09, 21:47 |
|
|
Jiri
|
Ja se zastavam lukase nejdriv chces vedet co tam je za zarovku ale pak pises ze ti vymena problem nedela tak proc ji nevytahnes a nepodivas se sam..je to tam napsane..
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
27.8.09, 22:17 |
|
|
Dawid130
|
Jojo to jsem říkal taky.
|
28.8.09, 05:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já to řešim tak že jí vyndám a vemu sebou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.8.09, 06:17 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jinac pro uplnost dodavam
Vseobecne:
EAN kod 4082300191547
Status normální
Obchodní číslo PY21W