|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tomvm
|
Zkrat v zásuvce š105
Zdravím vás, vše klapalo jak má být až do chvíle kdy jsem najel na rampu. Byl jsem na nájezdu té rampy,za deště takže auto v náklonu předkem níž. Až sjíždím tak najednou baterka totálně vybitá, světla,ani rádio ani nic co by tu elektriku spapalo sem zaplího neměl. Pak jsem přijel domů vypl motor a že ho hned zkusím nastartovat, zase totálně vybitá. Nevím proč, ale napadlo mě odpojit zásuvku pod palubní deskou na kterou máme dané rádio a podsvícení led. Jeli jsme na nákup a najednou baterka nabitá. Myslel sem si že je vše ok. Tak sem zpátky zapojil zásuvku 10min sem měl puštěné rádio a baterka zase kaput. Takže problém v zásuvce, ale z ničeho nic. Nevíte čím by to mohlo být? Napadlo mě že by se tam na té rampě dostala voda a ta to nějak zkratovávala. Ale to asi nebude ono.
|
5.9.09, 10:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ampérmetr a měřit kam co teče.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.9.09, 11:32 |
|
|
venda
|
Nejspíš bude baterka pět minut před smrtí. Měřením odběrů nic nepokazíš. A ještě pro jistotu zkontroluj kontkakty. Volná svorka na baterce taky dokáže potrápit. Ale něco co by ji během pár minut vybilo, bys musel cítit a možná i vidět.
|
5.9.09, 18:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|