|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
nesviti podsviceni palubovky na favoritu
Autor |
Zpráva |
amidamaru
|
nesviti podsviceni palubovky na favoritu
Kluci.Vzdycky jsem tu dostal vyborne rady.Synovi nesviti pristrojova deska.zarovky jsou v poradku,smerovky(pojistka)jedou,setkal se nekdo s timto problemem?Kostra?to by nesvitily kontrolky baterie a dobijeni.Proste v noci nejde nic videt.otackomer,ukazatel paliva,vsechno jede,ale nesviti.skuste poradit.vycetl jsem tu pouze neco o regulatoru podsviceni.Jestli tam nekde je(s tim jsem se jeste nesetkal)tak poradte kde.predem dik.
|
12.11.09, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
amidamaru
|
jeste.asi neco bude s karbcem.Normalne nastartuje,ale jak rychle se prida plyn,tak to dusi.uber se a plynule se rozjizdi.sridit karbec?Na svickach je najeto asi 400 km.Muze to byt i tema svickama?Nebo karbcem.
|
12.11.09, 21:22 |
|
|
michalkatka
|
tie kontrolky môžu byť kostrou budíkov, kontrolky mazania majú + zo zapaľovania ( obvod 15 ) a pri svietení sa ukostrujú, ukostrenie budíkov je na držiaku volantovej tyče pod budíkmi...
to štartovanie by chcelo nejakú kontrolu zapaľovania, obohacovača, objemového ovládača a celkovo karbecu,...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
12.11.09, 21:51 |
|
|
werty
|
amidamaru píše: jeste.asi neco bude s karbcem.Normalne nastartuje,ale jak rychle se prida plyn,tak to dusi.uber se a plynule se rozjizdi.sridit karbec?Na svickach je najeto asi 400 km.Muze to byt i tema svickama?Nebo karbcem.
Čili start samotný je v pořádku jak studený tak teplý, ale jde o rozjezd kdy po náhlém a prudkém přidání má tendenci se dusit je to tak? Při jízdě samotné nejsou problémy jen při tom rozjezdu? Jak je to se spotřebou? Není někde kolem karburátoru vidět únik paliva? Jaký je volnoběh u teplého motoru ...je stabilní nebo kolísá? Svíčky jsou tam předepsané?
_________________ Favorit 136X
|
13.11.09, 16:09 |
|
|
amidamaru
|
Tak sranda.Sice je kostra v haji,poradil by mi nekdo,kde ji vrazit?Zkontroloval jsem avometrm zarovky a paradoxne z 25-ti diod,byly spatne 12 kusu.Toto by clovek necekal,i kdyz pohledem vypadaly dobre(mely vlakna).Ohledne toho karbce jsem zjistil,ze hadicka z podtlaku je uplne volna.Utah jsem ji a uvidim.Kolega mi poradil,ze muze byt spraiclye plynove lanko,projel jsem ho a nebylo.NENECHTE SE CHYTIT NA NOVE PALCE ROZDELOVACE.JSOU SICEČ LEVNE,ALE STOJI ZA HO.....
|
13.11.09, 16:18 |
|
|
amidamaru
|
Pro vsechny Dekuji za vyborne radyUz je vse v poradku.DIKY.Co se tyce toho karbce,tak byla volva hadicka zezadu(pravdepodobne predstihu)SPROSTE TAM PROSAKOVAL BENZIN.Zasvorkoval jsem ji a jede jak hodinky.I volnobeh se spravil.Zatim vsem diky,jak budu mit nejaky mnou neresitelny problem,ozvu se pro radu.Cauki.Konec.
|
13.11.09, 18:33 |
|
|
varok
|
Amidamaru: Jen pro úplnost. Favority nemají LED diody na podsvícení budíků, vlákna by nebyly vidět. 25 žárovek tam snad ani není, ne? Ta hadička je od podtlaku předstihu a prosakuje jí benzín? To je divné. Jinak jsem to ale docela pochopil. Já jen pro trošku vnesení srozumitelnosti do článku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.11.09, 10:42 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok píše: Amidamaru: Jen pro úplnost. Favority nemají LED diody na podsvícení budíků, vlákna by nebyly vidět. 25 žárovek tam snad ani není, ne? Ta hadička je od podtlaku předstihu a prosakuje jí benzín? To je divné. Jinak jsem to ale docela pochopil. Já jen pro trošku vnesení srozumitelnosti do článku.
25 zarovicek tam byt muze vetsinou to je cela palubovka i s kontrolkama
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.11.09, 10:48 |
|
|
varok
|
Tak to se omlouvám. V celé přístrojovce bude na podsvětlení a kontrolky možná i více žárovek. Původní dotaz ale zněl podsvětlení, tak jsem si říkal, že je tam max deset.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.11.09, 13:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|