Autor |
Zpráva |
Strýček Endy
|
Problém se světly na Fávo
Zdravím Potřeboval bych poradit mám záhadu..s dálkovými světly..Když rozsvítím Dalkové světla Zhasnoumi všecchny světla a zůstanou svítit pouze světla obrysová..Nevíte někdo čím to může být??..Pojistky jsem kontroloval i relé které sepne..žárovky jsem také kontroloval a vypadají ok .Těd už vážně nevím
|
11.11.09, 18:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
vypadá to na špatný kontakt v lucasech... vyměn páčku blinkrů a mělo by to bejt v pohodě... já to měl taky
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
11.11.09, 18:28 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
CrazyMan píše: vypadá to na špatný kontakt v lucasech... vyměn páčku blinkrů a mělo by to bejt v pohodě... já to měl taky
a pak hodný kamarád z TW ti dodal luxusní černou skoro novou:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
11.11.09, 19:59 |
|
|
Nepér
|
A na polohu k sobě nezhasnou? Nevypadlo jen to relé od dálkových? Co máš za pojistkovku starou?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.11.09, 20:10 |
|
|
Strýček Endy
|
Nepér píše: A na polohu k sobě nezhasnou? Nevypadlo jen to relé od dálkových? Co máš za pojistkovku starou?
Na polohu dpopředu se to vůbec nerosvítí a pojistky mám ty stary...NE ty nožový
|
11.11.09, 20:29 |
|
|
Nepér
|
já se ptám na polohu k sobě a ty říkáš, že dopředu nezhasnou...
Když přepneš na dálková, potkávací zhasnou a rozsvítí se dálková - tobě asi jen zhasnou potkávací.
Když přitáhneš polohu k sobě, měla by se k potkávacím rozsvítit dálková a mělo by to tedy svítit zároveň - u tebe se asi nestane nic. U toho nic cvakne při přitažení páčky k sobě relé?
Jinak problém bude buď to relé, nebo jeho utržená patice z desky pojistkové skríňky.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.11.09, 20:38 |
|
|
Strýček Endy
|
Nepér píše: já se ptám na polohu k sobě a ty říkáš, že dopředu nezhasnou... Když přepneš na dálková, potkávací zhasnou a rozsvítí se dálková - tobě asi jen zhasnou potkávací. Když přitáhneš polohu k sobě, měla by se k potkávacím rozsvítit dálková a mělo by to tedy svítit zároveň - u tebe se asi nestane nic. U toho nic cvakne při přitažení páčky k sobě relé? Jinak problém bude buď to relé, nebo jeho utržená patice z desky pojistkové skríňky.
přesně jak to pises u me se nic nedeje...Jak poznám že ta patice je utrzena myslííš rozsvitit dalkový a změřit napští na tom konektoru jak se pripojuje na žarovku??..Nebo bych to poznall?,pohledem??
|
11.11.09, 20:58 |
|
|
michalkatka
|
klasická závada...
preletuj poistkovku...
ak to npomôže vymeň lukas, alebo si požičaj na skúšku, to nieje také zložité to prehodiť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.11.09, 22:04 |
|
|
thepromise
|
psal že relé sepne? tudiž asi "cvakne" takže se tam něco děje:) než se začneš vrtat v pojistkové skříni, vyměn pro jistotu ten spínač...jeden kontakt rozpojí, druhý však už nesepne
|
12.11.09, 07:00 |
|
|
varok
|
Já bych pro jistotu vyměnil ten páčkový přepínač a zkontroloval bych pojistkovku. Jestli je to starší typ favorita do r.v. 91, tak bych pojistkovku rovnou propájel popř. vyměnil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.11.09, 10:46 |
|
|
Strýček Endy
|
|
17.11.09, 18:00 |
|
|
Reklama
|