Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Centrál 
Autor Zpráva

Příspěvek Centrál
Zdar všichni.
Chtěl bych se zeptat,jestli by mi někdo neporadil proč mi nefunguje centrální zamykání na dálku u U Škoda Favorit Solitaire,v čem by mohla být chyba.

29.9.06, 13:22
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Dane,první věc zkontrolovat baterku ve vysílači.Další,nemáš zpárovaný vysílač a přijímač.No a ještě zkontrolovat zda jde napětí do ŘJ.čus

29.9.06, 19:32

Příspěvek 
Díky za odpověď,ale baterky jsem kupoval nový.Celou dobu mi to fungovalo akorát jsem vyndaval pojistkovej panel,abych proletoval studeńý spoje,dal jsem to tam zpátky a od tý doby se to nehne.Nevím,jestli to s tím nemůže mít nějakou souvislost s tim co jsem dělal.Potom mi ještě ty klíče s tím ovladačem spadli na zem,ale to se mi stalo mockrát a vždycky to fungovalo takže něco nekomunikuje co jsem vyndaval ten panel.Byl bych moc rád za každou radu,protože v elektrice nejsem zrovna nejlepší.

30.9.06, 19:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Dan1510 píše:
Díky za odpověď,ale baterky jsem kupoval nový.Celou dobu mi to fungovalo akorát jsem vyndaval pojistkovej panel,abych proletoval studeńý spoje,dal jsem to tam zpátky a od tý doby se to nehne.Nevím,jestli to s tím nemůže mít nějakou souvislost s tim co jsem dělal.Potom mi ještě ty klíče s tím ovladačem spadli na zem,ale to se mi stalo mockrát a vždycky to fungovalo takže něco nekomunikuje co jsem vyndaval ten panel.Byl bych moc rád za každou radu,protože v elektrice nejsem zrovna nejlepší.

Tak nejdřív překontroluj jestli máš všechny patice dobře dotlačené do pojistkového panelu a jestli nevyjel nějaký konektor z patice i to se stává.A nejde jen dálkový ovládač ,nebo nezamyká centrál i klíčem?????????

30.9.06, 20:52

Příspěvek 
Dane,tak jak píše Petr.Vem obyč.zkoušečku a zjisti napětí na ŘJ .Mimochodem,když jsi měl venku pojistkovnici,nezapoměl jsi právě na ten drát k ŘJ,je to ten,co se dává pod šroub /stálé napětí/.Mrkni na to.A táké na ty konektory,jak Petr popisuje.I to je dost častá závada.Napiš jak jsi dopadl.čus

30.9.06, 21:42

Příspěvek 
Tak patice jsem zkontroloval takže v tom by být problém neměl.Co se týče toho drátu od ŘJ tak je to asi ten s tou pojistkou takže ten tam je taky i všechny ostatní takže v tom taky problém nevidim.Zkusím to ještě jednou překontrolovat,protože neni možný aby se to najednou takhle vysypalo.Co se týče celýho centrálu tak ten jde uplně v pohodě jak zamykání klíčkem tak i když aktivuju sirénu na ŘJ tak po otevření dveří se spustí alarm.Jenom aktivace sirény a zamknutí na dálku nefunguje.A jestli to bude v tom ovladači tak ten už asi neseženu.Zkusím to ještě projet.

1.10.06, 14:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Ještě můžeš spárovat dálku s ŘJ.U každého druhu je jinný postup,takže ti v tomto poradí manuál,jak na to.Je to jedna z variant,čím to může být.Ale víc bych sázel že bude závada uvnitř auta,než v dálkáči.Napiš,co máš za typ alarmu.čus

1.10.06, 17:52

Příspěvek 
Ok podívám se co je to zač a dám vědět.Nejhorší je,že k tomu žádnej manuál neni takže se podívám co je to za typ pokud to na to někde bude.

1.10.06, 18:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Teď jsem teda nějakej manuál našel a je to jakýsi typ CB 77.

1.10.06, 18:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Výrobce tam není? čus

1.10.06, 18:45

Příspěvek 
V tom je právě ten problém,že to tady neni,ale je to originál z výroby co dávali do solitairu takže zřejmě něco od škodovky,ale to může bejt i nějaký německý.K papíru co k tomu mám je napsáno jen Fighter CB77 takže nejsem o moc chytřejší.Asi máš pravdu že pokud došlo k odpojení ŘJ tak se to zřejmě bude muset spárovat,aby to nějak komunikovalo jenže kde začít a pokud je neznámej ten typ tak jé mi jasný,že s tim nikdo moc nepohne.Pokud bych to dal někam do škodovky tak oni se na tyhle starý šlupky už koukají přes prsty a hledají důvod proč by to nemělo jít tak se aspoň snažím přes forum něco pochytit :wink:

1.10.06, 20:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Problém s centrálním zamykáním u Škoda Favorit Solitaire u mě také nastal. V prvním případě nešlo odemknou přes dálkové ovládání a tak jsem použil druhé náhradní a vše fungovalo dál. No a nedávno se mi to opakovalo i u druhého ovládání a tak v současné době využívám jen centrální zamykání. Je pravdou, že v servisech s tím už nic nechtějí mít.Myslím si,že přestal vysílát signál z dálkového ovládání.Pokud by byl k autu i další ovladač,tak bude asi zase vše OK.Nevím, jak tento problém vyřešit, jen jsem chtěl přispět do diskuse se svou zkušeností.

1.10.06, 20:36

Příspěvek 
Dane,jestli dobře rozumím,máš auto dotažené z venku.Pokud ano,tak tento typ je možný a montovaný dodatečně.Ale i tak,by paměť měla zůstat i po odpojení napětí./ale možné je vše-moře výrobců/.Jinak zpárovat můžeš zkoušet např. takto- zapni zapalování a drž tlačítko cca 5-10vt.,nebo opět klíček a 10krát za sebou zmáčknout tlačítko.Variant je plno,jak vidíš,ale najít tu správnou.Pokud se trefíš do správného postupu,musí to siréna oznámit.
Už jsi zjistil,zda máš na ŘJ napětí.-stále.čus

1.10.06, 20:40

Příspěvek 
Myslím si ,že bude problém v tom co tady naznačil vopaje.Že prostě nekomunikuje ŘJ a vysílač na klíči a bude potřeba to sladit dohromady.protože nevěřím,že mi to celou dobu šlapalo a najednou po tom co vyndám pojistkovej panel se to odporoučí. :cry:

1.10.06, 20:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Nene je to originál alarm montovaný do vozů škoda favorit solitaire.Byla o součást výbavy.Je to originál z fabriky.Ten alarm je originál namontován za bateriíí.Tak jako dávali do silver line originál imobilizér tak tady je ten alarm s centrálním zamykáním originál.K tomu alarmu je i v návodu k obsluze od favorita návod k použití.Mimochodem ten alarm se dá aktivovat a deaktivovat takovým zvláštním klíčem přímo na tý siréně co je za baterkou.Teď jsem tady projížděl web a píše se tam o tomto alarmu jako typ QUARK SE 562.

1.10.06, 20:52
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další