Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 21:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 favorit 135 rok 93...praská pojistka na světlech 
Autor Zpráva

Příspěvek favorit 135 rok 93...praská pojistka na světlech
Ahoj všem, před 10 minutama sem přijel pozdě do práce, bojoval sem s něčím čemu říkám blbej for, rozsvítil sem světla a praskla pojistka...okamžitě sem obešel auto ke spolujezdci a hledal prasklou pojistku, našel sem...parkovací světla a přístrojovka ta uplně v pravo 7,5 A ( mám novější pojistkovku ) nicméně po výměně okamžitě praskla... zničil sem 4 ..7,5 A pojistky. víc jich už nemám, dneska musím koupit a dohnalo mě to k zoufalství že sme tam šoupnul 15 ku...praskla taky...víc sem neryskoval a jel do práce bez osvětlené přístrojovky a bez pravého zadního světla...tlumená a levé zadní svítí...nicméně čím to muže bejt? myslel sem že třeba praskla chladem a tak proto ten rysk s 15A pojistkou...ale když praskla i ta kde muže bejt zkrat? včera se autem normálně přijelo, vše fungovalo, zhasla se světla, vypnul motor..a dnes ráno tohle..poradíte někdo?

13.1.10, 07:01
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: favorit 135 rok 93...praská pojistka na světlech
thepromise píše:
Ahoj všem, před 10 minutama sem přijel pozdě do práce, bojoval sem s něčím čemu říkám blbej for, rozsvítil sem světla a praskla pojistka...okamžitě sem obešel auto ke spolujezdci a hledal prasklou pojistku, našel sem...parkovací světla a přístrojovka ta uplně v pravo 7,5 A ( mám novější pojistkovku ) nicméně po výměně okamžitě praskla... zničil sem 4 ..7,5 A pojistky. víc jich už nemám, dneska musím koupit a dohnalo mě to k zoufalství že sme tam šoupnul 15 ku...praskla taky...víc sem neryskoval a jel do práce bez osvětlené přístrojovky a bez pravého zadního světla...tlumená a levé zadní svítí...nicméně čím to muže bejt? myslel sem že třeba praskla chladem a tak proto ten rysk s 15A pojistkou...ale když praskla i ta kde muže bejt zkrat? včera se autem normálně přijelo, vše fungovalo, zhasla se světla, vypnul motor..a dnes ráno tohle..poradíte někdo?

odpojil bych to pravé zadní světlo a připojil pojistku, pokud bude držet máš tam závěné zařízení :?: miloš

13.1.10, 07:41

Příspěvek 
no tažný tam mám, no vidtíte to, už mi ta elektrika takhle kravila na levém zadním světle tak sem jí odpojil, tažní nepoužívám a vím že je tam dodělávané předchozím majitelem a podle mne dost amatersky zapojená elektrika. v 11:00 mám pauzu tak se na to podívám a dám vědět. Ale že by to udělalo z ničeho nic takhle :|
EDIT:
Tak sem to zkontroloval už ted. Elektriku v tažném mám kopletně odpojenou z obouch zadních světel už od minula

13.1.10, 07:44
Profil ICQ

Příspěvek 
pan slovacek.milos je mistr ve svém oboru!! měl pravdu a jeho postup zabral, ženská na beznzíce sice koukala co jí to tam vyvádím když sem vyměnoval pojistku a běhal od zadku ke předku ale vše už funguje :D moc děkuju za pomoc a za radu :wink:

13.1.10, 11:31
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]