|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Vadný teploměr felda 1.3 Mpi
Autor |
Zpráva |
petr petr
|
Vadný teploměr felda 1.3 Mpi
Zdravím opraváři, nemáte někdo na obrázku průběh odporu podle teploty teplotního čidla vody pro přístrojovou desku.
Pro motor ukazuje dobře. Díky.
|
15.1.10, 18:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Vadný teploměr felda 1.3 Mpi
petr petr píše: Zdravím opraváři, nemáte někdo na obrázku průběh odporu podle teploty teplotního čidla vody pro přístrojovou desku. Pro motor ukazuje dobře. Díky.
taky mám ten problém a zatím jsem ho nevyřečil jedná so o to že tam je někde odpor čím větší odpor menší teplota, až na to přijdeš napiš dělají to jen MPi asi přechodák s odporem nevím miloš
|
15.1.10, 21:20 |
|
|
petr petr
|
Chlapi nikdo nemáte v knize ten graf toho odporu v závislotě na stoupající teplotě ? Nebo aspoň hodnotu při 90 stupních?
|
16.1.10, 08:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já mo mám ale neumím ho poslat jedině tak opsat miloš
|
16.1.10, 12:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak jsem zrovna přijela ta felda co má stejné problémy jak ty že mu nesvítí kotrolky na světla hodil jsem tam druhou přístrojovku z MPi a ukázal teploměr maximum, dal jsem tu původní a neukázalo to nic, hodím vag a 74 stupnů v motoru raději jsem to neřešil by mě mrdlo miloš
|
16.1.10, 16:09 |
|
|
petr petr
|
Tak jinak jaký odpor naměřím na čidle teploty pro budík teploměru při teplotě 90 stupňů.
Předem dík.
|
16.1.10, 21:15 |
|
|
varok
|
Někde jsem viděl odpory na čidle při různých teplotách. Bylo to ale na fáčka, feldy budou mít asi jiné hodnoty.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.1.10, 11:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|