|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
palivové čerpadlo Favorit BMM - náhrada
Autor |
Zpráva |
cyz
|
palivové čerpadlo Favorit BMM - náhrada
Jak je to s náhradními čerpadly do Fáva? Náhradám made in China za 500-600Kč nevěřím po zkušenostech s čerpadlem Vika a v souvislosti s blížícím se odjedzem do Skandinávie to začínám řešit - díval jsem se že existuje náhrada od Bosche, stojí cca 3tis. což bych v krajním případě ještě obětoval, rozhodně radši než 6tis. za originál. Nedá se do toho Bosche kopit jenom ten válec s vlastním čerpadlem? Nikde jsem to teda neviděl. A jak je to se záměnností s BMM - pokud vím tak to tam pasuje a s tlakem by taky problém být neměl - ale otázka zní zkoušel to někdo co to udělá v praxi?
|
7.2.10, 13:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mig315
|
Dve origo s bmm mi tu lezi jsou plne funkcni. Mel jsem tri predevcirem jsem ho menil na svym a pohoda. Tak pokud chces
|
7.2.10, 15:15 |
|
|
cyz
|
kolik mají zhruba najeto a kolik za ně chceš?
|
7.2.10, 15:44 |
|
|
Mig315
|
Jedno je z bouchleho firem. Faka ma tak 20000 cena tak 1200
|
7.2.10, 16:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
raději bych dal origo VDO než vika AQ a pod mají problémy s tlakem, a nemají dlouhého trvaní ale ne vždy někdy to maká jak má origo VDO jede vždy
kup od miga miloš
|
7.2.10, 19:23 |
|
|
cyz
|
jj....už jsme domluvení. Kdybych s tím jezdil jenom kolem komína tak si klidně nakoupím zásobu činských a měním ale zůstat viset někde na dálnici s odvařeným čerpadlem se mi nechce
|
8.2.10, 11:44 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
s lpg mě čerpadlo nezajímá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.2.10, 15:27 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Sadra17 píše: s lpg mě čerpadlo nezajímá
melo by jinac nenastartujes, znameho tak pekne vypekla nase felicie na LPG, prestalo znicehonic fungovat cerpadlo a on byl v chorvatsku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.2.10, 15:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nastartuju sice se tomu za studena nebude chtít ale nastartuju
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.2.10, 15:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|