Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 22:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 výstražná světla 
Autor Zpráva

Příspěvek výstražná světla
čau mám problém, v zavazadlovém prostoru u stěrače na straně řidičových dveří jsem našel jeden žlutý kabel, který vedl přes umělohmotnou zátku do interiéru, ale v něm nikam nepokračoval - prostě zkončil :shock: a ani to nevypadalo jako ukostření. K ČEMU VŮBEC SLOUŽIL ??? a omylem jsem se jím dotknul kostry auta když jsem zpravoval blikače a od té doby nejedou- ani kontrolka vevnitř. kterou pojistku vyměnit ? tu druhou zleva ?? díky

14.10.06, 22:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tá umelohmotná zátka je elektrická zásuvka 12V. Na kábli je trvale +12V , preto sa ti po dotyku s kostrou odpálila poistka. Je to poistka číslo 1 (prvá zľava). Asi budeš mať na tej zásuvke ulomený konektor, takže buď si tú zásuvku vymeníš a kábel zapojíš do nej alebo ho nechaj tak a poriadne zaizoluj.

15.10.06, 00:10

Příspěvek 
Ale blikače jdou přes 2. pojistku....

Tip: pokud ti nejdou blikače na jedné straně, podívej se na svorkovnici na kterou se napojuje svorkovnice lukasu pod volantem. Bývá tam vypadlý jeden faston ze své zdířky a tím pádem není kontakt. Opravíš to tak, že tomu fastonu šroubováčkem přihneš ten malý zajištovací zobáček co má v sobě a zacvakneš ho zpět na své místo. Mě se to stalo taky, a než sem na tuhletu kravinu přišel, strávil jsem nad tím tolik hodin práce až se stydím napsat kolik :oops:

15.10.06, 08:55

Příspěvek .
nene "Majo" mel pravdu. byla to prvni pojistka zleva. Mam skodu 105 rv86 nevim jak je to u ostatnich. v elektrice se vubec nevyznam. Ale Dík !

16.10.06, 22:34
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]