|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Felda 1,6 - totál průser
Dobrý den. Mám takový problém, u feldy zůstal viset klíček v poloze I, je to samotnou spínačkou, či tou vložkou pro klíč? A další problém, nejdou vypnout světla a pořád svítí levé blinkry. Co s tim tak asi muže bejt?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.3.10, 20:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
těžko říct může to bejt obojím mě když zůstal klíček zaplej v první poloze a klíče už sem měl v kapse tak mi vytekla voda z pojistkovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.3.10, 20:13 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ok, a jinak, ty nevypnutelné světla a svítící levé blinkry, to je nějaký zkrat asi, ne?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.3.10, 20:52 |
|
|
darklord
|
bud skrat (poistkovka, relatka) alebo naprd nieco ukostrene. jak neni dobra kostra tak je z toho hned blikajuci cirkus
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
26.3.10, 21:01 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hm, takže se mám zkusit do toho hrábnout?
|
26.3.10, 22:45 |
|
|
darklord
|
najskorej by som vypustil vodu z poistkovky, ono to mozno potom prestane
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
26.3.10, 22:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Inu dobrá. Aspoň trhnu nějaké to kilečko. (snad)
|
26.3.10, 23:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
darklord píše: najskorej by som vypustil vodu z poistkovky, ono to mozno potom prestane
já si jen tak vzpoměl pro majitele starších feld vzít akuvrtačku a ten plast co drží pojistkovuku několikrát provrtat,
jak nateče vyteče a neublíží miloš
|
27.3.10, 06:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejlíp vyměnit těsnění čelního skla
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.3.10, 07:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|