|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Škoda Felicia - nestartuje
Autor |
Zpráva |
centurion
|
Škoda Felicia - nestartuje
ahoj,
moc či spíš skoro vubec se v autech nevyznám, tak to zkusím tady a snad mi někdo poradíte.
Mám Škodu Felicii s kterou jezdím maximálně jednou týdně o víkendu. Teď se mi stalo, že jeden den jsem přeparkovával vozidlo a když jsem k němu druhý den přišel, tak už nenastartovalo. V zimě se mi to stává celkem často, že nenastaruje, ale teď ani ne. Většinou stačilo nabít baterku a nebo když to ani nemělo snahu nastartovat tak se minulý rok měnil celý starter.
nyní mi aut zas netartuje, otočím klíčkem a má to snahu nastartovat, či spíše se to začne protáčet, ale nenastaruje. Teď však k tomu ještě přibylo to, že začalo klapat v skřínce s pojistkami. Dnes jsem tedy každou pojistku vyndal a zkontroloval jestli neni poškozená, ale všechny byly v pořádku (podle návodu mi přišlo, že ohledně startování by to měla být 15ková pojistka na místě 20, tu jsme pro jistotu prohodil s jinou), nicméně i když sem pojistky dotlačil na pevno, tak při startu se to stejně jen protočí a vypadá že chce nastartovat a u pojistek to stále cvaká (jen při zapalování klíčem).
Samozřejmě, teď po pokusech mi nezbylo než nabít opět baterku.
Můžete mi poradit na co se mám zaměřit, kde může být problém, který bych mohl odstranit ? Díky za pomoc
|
18.5.10, 16:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Škoda Felicia - nestartuje
nakoľko sa v tom vôbec nevyznáš to bude ťažko...
v prvom rade vy som zmeral dobíjanie, ak by to bolo ok, tak kľudový odber ( to je odber auta ak je všetko vypnuté ), a ak by aj to bolo ok, tak bude na odchode asi baterka...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.5.10, 16:38 |
|
|
varok
|
Sice to píšete jako neandrtálec, ale tudíž:
Startér točí normální rychlostí, ale motor nenaskočí?
Startér točí pomalu a motor nechce naskočit?
Startér točí veelmi pomalu, jen tak tak a motor nenaskočí?
Nejprve je potřeba napsat, kterou verzi máte. Jak psal Michal, je nutné nejdříve změřit akumulátor a dobíjení. Potom se uvidí dále.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.5.10, 18:37 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|