Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 18:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Vnitřní zapojení spínače varovných světel Škoda 120 
Autor Zpráva

Příspěvek Vnitřní zapojení spínače varovných světel Škoda 120
Ahoj, nemáte někdo vnitřní zapojení toho spínače varovných světel na středním panelu? Mám centrál, kterým mi po odemčení dveří dálkovým ovládáním podrží po nějakou dobu sepnutý kontakt na kterém je 12V. A potřeboval bych tímto signálem nasimulovat přepnutí toho spínače na varovná světla, aby mi to bliklo. Nedaří se mi to zapojit přes přerušovač, ale vždy to zapojím přímo, takže to nebliká.

22.5.10, 22:10
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Sice jsem ti nějak neporozuměl , ale jestli chceš aby ti blikly blinkry tak tam dej 2 diody a připoj se na levou a pravou stranu. Hlavně musíš vědět jestli ten výstup je dost silny (myslím tím proud) a diody nějaké 6A shotky.

23.5.10, 14:28

Příspěvek 
presne tak dve diódy...

na tom vypínači to nezapijíš nakoľko na ňom sa súčastne jeden kontakt rozpína a dva spínajú ( ak sa dobre pamätám )....

23.5.10, 18:46

Příspěvek Re: Vnitřní zapojení spínače varovných světel Škoda 120
mrkev píše:
Ahoj, nemáte někdo vnitřní zapojení toho spínače varovných světel na středním panelu? Mám centrál, kterým mi po odemčení dveří dálkovým ovládáním podrží po nějakou dobu sepnutý kontakt na kterém je 12V. A potřeboval bych tímto signálem nasimulovat přepnutí toho spínače na varovná světla, aby mi to bliklo. Nedaří se mi to zapojit přes přerušovač, ale vždy to zapojím přímo, takže to nebliká.

pokud máš dálku která nepodporuje funkci blinkrů a máš tam výstup na kterém se po určitou dobu po uzamčení či otevření DO drží plus 12V neni nic jednodušího než si sehnat jiný přerušovač a ten na to připojit výstupy stohoto přerušovače napoj přes diody na stávající levou a pravou stranu blinkrů
:wink:

23.5.10, 23:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]