|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mildatuning
|
řj favorit / felicia
Ahoj nevi nekdo jestli jsou zamenne řj favorit 1,3 bmm 50kw za 1,3 bmm felicia 50kw (felicia bez imo)? (nova elektroinstalace rok 96)
Pripadne jestli se nejak drastickylisi mapy?
Dekuju
|
17.6.10, 21:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Já bych řekl, že jsou to úplně ty samé motory. Alespoň mi to tak řekli kdysy v servisu. Feldy BMM jsou v podstatě kulatější favority, které mají kromě kastle vše stejné. Jen převodovka je myslím trošku jinak odstupňovaná, ale nejsem si jistý.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.6.10, 15:58 |
|
|
Mildatuning
|
to ano to urcite, ale jde mi o elektro instalaci, u feldy uz je trochu jina, a od 96 nejaky mesic je zas jina. Jedna se mi pouze o RJ a data v nich.
Mam 1,3 bmm 40 FEL a zvazuju upravu . Pouzil bych z favorita 1,3 bmm 50 kw sani, vstrik, Rj, vacku, posadil bych na to Mpi hlavu snizenou tak abych mel kompresi odpovidajici.
|
18.6.10, 22:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já osobně bych se na to vyprdnul něco předělávat,koupilbych 136 z feldytotálky upravil šestku na pětku a řídící jednotka ta jde jen přehodit bez ima je záměnná mdebo opravář řídících jednotek umí imo odstranit miloš
|
19.6.10, 05:45 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|