|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
skodovka teplomer a cidlo
Autor |
Zpráva |
shrekzv
|
skodovka teplomer a cidlo
minule zacala pri nastartovanom motore skakat rucicka teplomera 20 stupnov hore dole....skusil som druhy budik nic, dal som druhe cidlo a ok......dneska zase zacala skakat rucicka teplomera....co by to mohlo byt?....cidlo som nedaval nove ale starsie...ale aj tak....teplomer ma vlastne ukostrenie lebo pri zapnuti smeroviek skakala rucicka....pri zapnuti kluciku ukazuje...a po nastartovani skace, pride mi to ako keby prebijalo od otackomeru alebo co...lebo inde neni myslim taky signal aby ho rusilo tak aby skakala rucicka, aj ked kablovacku som mal pred rokom odkrytu doplnal som nejake kable a tak a nikde som nevidel prepaleny kabel alebo zaalomeny....a rozrezat ho ani nema co kde, cim by to mohlo byt? mohol by teplomer nicit cidlo?...druhe za tyzden..alebo kupit nove cidlo namiesto starych?
vdaka
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
2.6.10, 14:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venda
|
Ukostření motoru.
|
2.6.10, 14:58 |
|
|
shrekzv
|
moje dodatocne ukostrenie som nasiel odpojene.....uz to bude 3/4 roka co je odpojene odkedy som menil prevodovku....mam na starter kabel..tak uvidim....to mohol byt problem aj slabsieho dobijania...lebo dako sa mi to nezdalo..aj ked jazdim len 6km trasy...ale ked mi zvladala felda tak by mla aj skodovka...
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
2.6.10, 19:22 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|