|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
petr 1
|
OBD-USB kabel
Chcel by som na Feliciu OBD-USB kabel. Mate niekto overenu schemu zapojenia tohto kabla? A typ softveru v cestine alebo v slovencine?
|
23.10.06, 10:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
peter na co ten kabel slouží, co sním chceš dělat jám mám OBD 2 na Vag-com i s telefonním číslem kde se dá sehnat, znám ještě kabel s adaptérem co jede v programu tacho pro za 1,900 kč a další co umí přepisovat řídící jednotky za 5800 kč. pojmenovat je neumím jestli je USB nebo nějaký ten Kanbus a tak to neřeším, pro mě je důležíté že co lidi přitáhnou na laně odjede za pomocí motoru, tak mi napiš klidně na email zajímá mě to miloš
|
25.10.06, 19:12 |
|
|
petr 1
|
Motor zacal trocha klepotat, sviecky su cierne, ked sa brzdi s motorom pocut nieco ako slabe strielanie a tah motora sa mi tiez nelubi. Do servisu sa mi moc nechce. Moc pytaju, lebo davaju nove drahe suciastky a nie vzdy najdu chybu. Chcem si nechat spravit OBD kabel na diagnostiku s VAG com. Softver sa da vraj stiahnut. Notebook ma USB konektor. Potreboval by som schemu kabla, kde na jednom konci je USB zastrcka do notebooku a na druhom OBD zastrcka do auta. A medzi tim je ten prevodnik, alebo ako sa to vola.
|
26.10.06, 19:34 |
|
|
kofi
|
Pozri sa na www.id2.cz a tam mas navod.
|
27.10.06, 06:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a jaké máš vstřikování na felicii? rok výroby, obsah motoru, je taky možné, že investuješ 2500 sk a dopracuješ se k tomu, že v registru závad najdeš nulu a co dál, raděj lépe popiš závadu, co to je to klepotání, kam to sřílí zda do výfuku nebo sání, co dělá výfuk dej tam ucpávej ho rukou, ruku ti odtláčí nebo se ruka třepe, mně se zdá že u nás ve značkovém servise chtějí za prohlídku auta kolem pětistovky a je v tom i čtení závad v řídící jednotce, mně se jednou vytratil pin z imobilizéru a to mi to napíchli, velký techničák a občanku, obdrželi pin z mladé boleslavi, napíchli a nahráli do klíčku za 145 kč. Je fakt že za to samé v senici na slovensku si vyúčtovali 10,000, kč. Já bych zavolal do servisu a zeptal se co stojí čtení závad z paměti závad a budeš chytřejší, miloš
|
27.10.06, 07:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|