Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 zpoždění vnitřního osvětlení 
Autor Zpráva
Příspěvek zpoždění vnitřního osvětlení
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak vyřešit zpoždění vnitřního světla na felicii. Zajišťoval mi to alarm jabrotron ale teď selhal. Koupil jsem nějaké relé potom nějaký mezikus do kabeláže ale nějak se nedaří.Asi nevím kam to instalovat. Je to felicie 1.3 MPI datum výroby prosinec 1996.Děkuji.

7.2.06, 18:35
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Mezikus,pokuď je originál se montuje přímo k vnitř. osvětlení a to tak že se odpojí konektor od světla a vloží se mezikus.Nic víc.Jenom pozor-tyto prodlužovače osvětlení jsou max.do 10W.Pak jsou i stavebnice,cenově dostupné a na sestavení není potřeba extra znalostí, vše podrobně v návodu popsáno.A co se týče toho alarmu,nevím zda nejde celý, nebo jen to osvětlení.Když tak popiš závadu a pokusíme se i o nemožné.čus

7.2.06, 19:49
Příspěvek 
zkusím ten mezikus. Mě ten prodavač tvrdil,že se to strká někam k pravým dveřím .Proto jsem to nemohl najít. 10 W na tu lampu stačí.Jinak alarm je jablotron s ultrazvukem CA-320F a nefunguje od samého počátku . Protože nejsem autorizovaná firma tak jsem záruku ani nezkoušel a jinak na něm jde všechno.Tyhle alarmy si kupuji do každého svýho auta. Tenhle je třetí v řadě a musím říct že zatím jediný zlobí. Mimo to svícení má taky často falešný poplachy od ultrazvuku hlavně v létě.

7.2.06, 21:56

Příspěvek 
Supr.Takže co se týče ultradetektorů naštelovat na střed zadního okna a na vlastní jednotce je propoj mezi konektory k senzorům.zkontroluj zda tam je.Slouží k citlivosti - rozpojení -snížení citlivosti/malé kabiny apod./.Pak to může dělat samovolný pohyb čehosy v kabině a nebo odrazy.
A co se týče osvětlení.Od jednotky šedý drát č7,zkontrolovat -napojen na dveřní spínač./při zpojení s kostrou se musí osvětlení rozvítit/.
Vjednotce je vývod k osvětlení jištěn,/ale nejsem si jist/ zda je pojistkou,nebo elekronicky-obojí se dá opravit a tím bych asi začal.hodně zdaru.čus

7.2.06, 22:35

Příspěvek 
jenom dodatek dost důležitý.Veškerou manipulaci prováděj po odpojení napájení.Neboj nastavení zůstává,to se mění pouze pod napětím tlačítlem valet.čus

7.2.06, 23:15
Příspěvek 
ja som si urobil obvod z tejto stranky: http://www.elektroda.net/samochod/oswie ... abiny.html a mam to namontovane v Skode Forman 94 uz asi 2 roky a pohoda.

3.3.06, 18:11
Příspěvek 
ja mam v aute zpaozdovac z mych stranek a taky frci :)
www.greendevil.wz.cz

9.3.06, 17:34
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]