Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 19:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 fabie vada eletriky serva???? 
Autor Zpráva

Příspěvek fabie vada eletriky serva????
Ahoj mam prosbu o radu.Koupil jsem fabie 1,4mpi asi jednia rozumna volba po felicii.Asi po mesici se my rozsvitilo servo.Dolil jsem kapalinu a zhaslo.Druhy den po ujeti aso 20Km se opet rozsvitilo a pak zas po 10km zhaslo. Od te doby se projevuje casto ale pri jizde vecer jsem si vsiml ze kdyz se rozsviti servo tak my i divne poblikava cela eletrika pristrojovky a ai svetla.Setkla jste se nekdo s tim???Opet jsem kontroloval servo kapliny je tam dost.ocostim jsem kontakty na baterce.Hlavni kostru na podbehu a ty kontakty co jsou nad baterkou.A porad to dela.....

18.8.10, 20:24
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
je to špatnej snímač natočení volantu, za tmy sis jistě všimnul že ti poblikávaji světla to je způsobený tim že snímač indikuje otáčení volantu i když se neotáčí a zapne servočerpadlo který bere dost elektriky

18.8.10, 20:30
Profil ICQ

Příspěvek 
A dalsi :D mrkni je tu tema pred tim a na 99procent je to ten snimac jak pise sadra je v prevodce rizeni na dvou sroubkach vymena je snadna akorat ted nevim zda vyzaduje vymazat zavadu v ridici jednotce mozna to zhasne i tak

18.8.10, 21:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Nejlépe by bylo to připíchnou na diagnostiku a víš to na 100%.
Může to dělat i kabeláž.

18.8.10, 22:40
Mistr mechanik

Příspěvek 
mrkni za nádobku co doléváš ostřikovače pokud ten husí krk není prořízlý tak je vněm voda, do serva teče 60A tak je potřebaq vzít kiontakt sprej a udělat údržbu konektorů a koster na levím podběhu je jich hejno taky na baterce musí ta elektrárna být jak nová všechno povolit postříkat utáhnout, máš to všechno zadrbané musíš sdělat i levé kolo a nadkolí baterka s filtrem dole, miloš

19.8.10, 11:32

Příspěvek 
Hod sem prosim odkaz na tu diskusi ohledne toho serva...nenasel jsem to.Baterku a ty kontakty nad baterkou jsem cistil i kostru.Ale vse vypadalo dobre. Problem je ze to dela obcas tak jsem nevedel jestli to diagnostika ukaze znate to...prijedete na opravu a ono to zrovna funguje:-)

19.8.10, 13:53

Příspěvek 
Je to tema kousek pred timhle podsviceni palubovky, ale tam se stejne pise pak jen o tom cidle pokud je to to cidlo melo by byt ulozeno v pameti zavad a melo by to tam byt i kdyz to zrovna nesviti, proste jak mile se to jednou rozsviti tak uz tam bude ulozena zavada i kdyz to svitit pak treba nebude dokud ji nevymazes, aspon to tak bylo u vsech aut co jsem se s nima setkal ja, pokud elektrika vypada v poradku a vse je ciste tak ja osobne tipuji ten senzor je v prevdoce rizeni tam kde je upevnena tyc volantu, ve vasem pripade to bude asi na leve strane je to pristupne ze spodu auta a od senzoru vede drat do jednotky serva coz je tam jak psal milos, musis sundat spodni dekl a asi kolo a podkoli, ja delam auta s pravostrannym rizenim tak tam je drat pres cele auto na druhou stranu u volantu na levo to bude asi jednodussi

19.8.10, 17:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]