Zdravím pánové.Mám dotaz ohledně startéru u 120ky. Včera jsem nabil baterku,dám jí zpět,nastartuju v pohodě,ujedu úsek cca 40km,vypnu motor,chci nastartovat a se starterem skoro neotočím.nechám auto třeba 20minut v klidu,pak přijdu a naskočí úplně v pohodě a starter se otáčí zase parádně.jde určit kde je zakopanej pes?jestli špatnej starter a nebo třeba cívka? Auto normálně dobíjí,tam problém není.Děkuju
asi to fakt bude ložiskama.
z jedne rozebrane skodovky jsem si nechal starter, vedel jsem o nem, že fakt točí dobře.
půl roku byl v igelitu ve sklepe, dam ho na auto a už netočil dobře
1.9.10, 20:01
varok
Ty ložiska jsou jen kluzné z bronzu a vydrží hrozně málo. Navíc u startéru jsou hrozně namáhané a když člověk startuje několikrát za den, tak jdou brzy pryč. Stojí dohromady pár korun, uhlíky jsou dražší, ale vyplatí se je při jednom vyměnit.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků