|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
potřebuji poradit z palivovím čerpadlem
Autor |
Zpráva |
Pavel Vorel
|
potřebuji poradit z palivovím čerpadlem
mám Felicii 1.6 lxi z plynem.Nejde mi tam benzín(nedává čerpadlo).Potřebuji poradit jak to tam funguje,jako přez jaké relátka to jde.Čerpadlo mám strach skusit na přímo od baterky,vede tam 5 drátu a nechci to vyskratovat.Předem moc děkuji
|
9.11.06, 13:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nech čerpadlo kde je a změř to zkoušečkou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.11.06, 17:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ty piny tam máš úzké a dva široké, na ty dva široké dej z baterky plus a mínus, pokud se ti čečrpadlo rozjede, klidně po nádrži práskni, připojto a zkus to normálně rozjet, pokud ti to pojede jed hned na benzínku a dej do nádrže čistič na palivové soustavy se vstřikováním, dvojnásobnou i trojnásobnou dávku a jezdi jenom na benzín a v budoucnu jezdi častěji na benzín, jeho stráří v nádrži max dva měsíce, já jsem jen měnil čerpadla, ale takovým způsobem jsem jich pár zachránil. příčina může být i jinde pojistka, relátko, imobilizér, kontakt, je to častá závada při pohonu LPG čau miloš
|
9.11.06, 18:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|