|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
stewo164
|
spiatockove svetla
zdravim vsetkych.prosim o radu.zacala mi svieti kontrolka vyhrievania zad okna na favorite bez stlacenia spinaca a prestali svietit spiatockove svetla.poradi niekto?dakujem.
|
3.3.11, 14:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: spiatockove svetla
takze favorit rok 89 s kontaktame ve dverich nebo 92 s kabelem u strechy?
1) spatny dotyk na kontaktech 2) spatna kostra
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.3.11, 14:20 |
|
|
stewo164
|
92ka.vyhrievanie aj tak nefunguje co mi moc nevadi,problemom su svetla pri zaradenej spiatocke
|
3.3.11, 14:28 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
problem hledej v kostre opripade prekontrolovat cidlo zpatecky jestli se nahodou neprojevily 2 zavady nezavisle na sobe
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.3.11, 14:31 |
|
|
stewo164
|
dakujem
|
3.3.11, 14:38 |
|
|
gokralik
|
To bude kostra. Na přístrojovce prosvítá kontrolka výhřevu okna a zadní mlhovky? Fungujou zadní mlhovky a osvětlení SPZ? Pokud to všechno blbne, prostříkni panty pátých dveří kontaktolem, tak třičtvrtě roku to bude fungovat. Já jsem si natáhl novou kostru (i kvůli montáži odskoku) a už mě žádné takové problémy netrápí.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.3.11, 18:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a tapec pátých dveří se musí sdělat jsou tam kostry zezadu jak jsou upevněny světla,kostry očistit postříkat,
|
3.3.11, 19:55 |
|
|
michalkatka
|
jasná kostra 5-tych dverí... dávnejšie mi robilo to isté...
potom som mal ukostrovaciu prepojku ( 2x očko a 10cm vodiča, cez dve samorezky pri pánte ), pri výmene dverí som natiahol samostatnú kostru do husieho krku...
miloš, aj tie kostry pod tapecom, ale najskôr niesú prikostrené dvere cez pánty...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.3.11, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|