|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Škoda Felicie kombi a autorádio
Autor |
Zpráva |
pito89
|
Škoda Felicie kombi a autorádio
Zdravím, Mám problém s autorádiem Sencor SCD-6500MR když ho mám zapojené tak mi to vybijí baterií. Mám to vše dobře zapojené,ale asi za ty dva týdny mi to vybije baterií.Potom nabiju znovu baterií a zas mi to vybije tak za dva týdny.Vypojil jsem autorádio a už se nic nevybijí v pořádku.Potom jsem to kontroloval a zjistil jsem, že to je propojené se zapalovaním,ale když jsem mněl to autorádio zapojené a nastartoval jsem auto tak mi to autorádio jenom bliklo a pak se zas vyplo.Musel jsem ho vždycky zapnout.Nevím proč se to nezapne.Myslíte,že to je rádiem?Je nové tak nevím.Díky za rady.
|
6.5.11, 10:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Škoda Felicie kombi a autorádio
Asi to predsalen dobre zapojene nebude.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.5.11, 10:48 |
|
|
pito89
|
v zapojeni není co zkazit tam jsou koncovka jedna na reproduktory druha na proud,zapalovani a antena a potom jestě zvlášt kabel na antenu.
|
6.5.11, 11:07 |
|
|
darklord
|
No ked ti to vymlati baterku tak je to spatne. Zmeraj na baterke kludovy odber s radiom a bez radia. Budes mat podla mna naprd zapojeny kabel k zapalovaniu
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
6.5.11, 11:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo se toho vůbec nezbavíš tyhle kvalitní autorádia prostě začnou žrát, řešení je spínač a konečné zavřít dekl na popelnici
|
6.5.11, 13:51 |
|
|
varok
|
Tady na foru je plno nadávek na tuto značku rádií. Sencor je známé tím, že vybíjí rádo baterie. Kamarád měl kdysy v golfu taky Sencor a věčně vymlácená baterie. Pak mu tam dali vypínač a byl klid. Nepamatuje si to sice nastavené hodnoty, ale aspoň nastartuje i po měsíci stání.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.5.11, 18:39 |
|
|
Šemik
|
Nebylo by prostě lepší koupit jiné rádio?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.5.11, 21:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Šemik > vypinac je levnejsi
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
7.5.11, 04:56 |
|
|
john simple
|
já měl ve 120tce sencor sm855cd a taky letelo ven, bo furt byla baterka ko
|
7.5.11, 07:10 |
|
|