zdravím mám felicii 1.3 a nějak mi tam začal blbnout palivoměr když zapnu klíček tak mi ručička naskočí a ukáže hned kolik je paliva a někdy zapnu klíček a a ani se nepohne bude problém v přístrojovce v tom palivoměru a nebo to může být i v plováku?
10.5.11, 21:03
Reklama
Reklama
big.jedla
Re: nefunguje palivoměr
něco podobného mi dělalo ukostření budíku... většinou se ručička vzpamatovala po dobře mířené ráně zápěstím do palubovky
pomohlo rozebrat budíky, vyndat budík očistit kontakty a složit... od té doby bez problému
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
10.5.11, 21:37
buldozerxxx
mne to dela taky....vzdycky poklepu budiky a nebo se to po nejake dobe vpamatuje samo....jsem linej to rozebrat..ale urcite je to v budikach protoze cerpadlo jsem cele komplet menil a je to porad stejny...
11.5.11, 04:48
Billy Bob Bean
Využiju téma. Taky mi blbne palivoměr. Když je venku přes noc zima a auto je studený, po zapnutí klíčkem ni na budíku naskočí plná nádrž. Až se felina zahřeje, tak to spadne na oficiální hladinu.
Mně po dotankování do plna zase ukazuje ručičika tak 50 km úplně prázdnou nádrž, dalších 100 km pro změnu úplně plnou a teprve pak to padne na tou dobou už oficiální 3/4 nádrže a ukazuje to dobře až do dalšího tankování Už jsem si na to zvyknul.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků