|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Fávo - zvuk po nastavení klíčku na polohu 1
Autor |
Zpráva |
SuGi
|
Fávo - zvuk po nastavení klíčku na polohu 1
Dobrý den,
měl bych takový dotaz. Co dělá takový ten zvuk "naběhnutí" z motoru po tom, když dáte klíček na polohu 1? (snad řídící jednotka? Opravdu nevím). Když dám klíček do té polohy a nechám ho tak a pak se v autě vrtím nebo něco dělám, tak se ten zvuk docela často opakuje, což by podle mě neměl. Dělá to od doby co jsem nechal auto stříknout (ovšem nic v motorové části, i když tam mohl semtam nějaký prach zaletět). Moje domněnka je, že by to mohla dělat nějaká kostra a tím jak se auto hýbe ztrácí kontakt, ale jistý si nejsem. Jak říkám, v tomhle jsem chytrý asi tak jak syn sedláka a televizní rosničky, ale když budu vědět příčinu, spravit to snad svedu.
Díky SuGi
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLX (40kW) r.v. 93, 152 tis. km
|
14.6.11, 09:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Fávo - zvuk po nastavení klíčku na polohu 1
Ještě prozraď odkud to jde, jak to zní, co tam máš za systém přípravy směsi...
|
14.6.11, 09:18 |
|
|
SuGi
|
No, tak můžete smazat vlákno. Šel jsem strčit hlavu do motoru abych mohl identifikovat odkud ten zvuk přesně jde a jaksi se vůbec neobjevil, ani to nestartovalo, chybka je v přelomeném kabelu domácího imobilizéru (chtěl jsem ho zrušit tak jsem ho zaizoloval, ale byly tam nějaké staré kablíky co našli kutilové doma, když to dělali), který vede na čerpadlo či kam. Rušil jsem ho a někde má špatný kontakt problem solved, díky!
|
14.6.11, 09:33 |
|
|
varok
|
Takže nejspíš se přerušoval přívod na el. čerpadlo a to chvélemi kňučelo?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.6.11, 19:47 |
|
|
SuGi
|
Ano, a v případě že jsem nastartoval a s těma kablíkama jsem si hrál, tak to chcíplo Už je to vyměněný a vše vypadá v pořádku. Takže trochu zbytečně jsem tu založil toto vlákno, na druhou stranu mě to pošťouchlo ten problém najít
|
14.6.11, 20:19 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|