|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
fix
|
Škoda 120L - blinkry
Zdravím, tak budu zase otravovat . Při poslední jízdě jsem pravděpodobně moc zatáhl za páčku blinkrů do prava a ona přestala držet v sepnuté poloze (tudíž při každém blikání ji bylo potřeba přidržovat). Teď jsem to rozebral a myslel jsem si, že i spravil, ale není tomu tak. Páčka sice drží v sepnuté poloze, nicméně blínkry teď nejdou vůbec (jen všechny čtyři). Chtěl bych se zeptat - pokud ten mechanismus někdo z vás rozebíral - ta kulička, co tam je, by měla spínat kontakty právě na blinkry, že? Kuličku jsem umístil pod pérko do takového kulatého otvoru. A následovně je tam také takový měděný oválek, u kterého nevím kam patří. Věděl by někdo? Případně neexistují nějaké fotky, kde by to bylo všechno k vidění? Díky .
_________________ 120L, 5kv, 1986, bílá, "Sluníčko" 120L, 4kv, 1987, bílá, "Bílá vdova" 120L, 4kv, 1988, šedá, "Šedivá" FA 135L, 1991, bílá, "Fáčko" FE 1.3, 2000, bílá, "Felda" OCT II 1.9, 2008, černá, "Ochcávka"
|
12.7.11, 13:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Škoda 120L - blinkry
pokud si ještě pamatuju tak kulička pod kterou je pružinka slouží k aretaci páčky v dané poloze to že ti nespínaj blinkry je žes to bud nák špatně sesadil nebo ti vypad spínací kontakt s pohyblivý části-páčka znova rozebrat a prohlídnout
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
12.7.11, 14:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Asi si vytrousil nebo prehodil takovej mosaznej valecek, kterej spina prislusne kontakty.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.7.11, 14:10 |
|
|
Hiro
|
ta kulička jak už je řečeno nespíná nic jenom se to po ni klouže ten měděný cipůvek tak kajsik patří, ale kdybych si pametal kaj
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
12.7.11, 19:21 |
|
|
Šemik
|
Ten měděný váleček právě spíná blikače příslušné strany. Rozeber to a uvidíš, je logické kam přijde. Patří do oblasti kontaktů blikačů (překvapivé, že ), jsou to ty tři trochu samostatné dráty (bílý, žlutý, růžovočervený) A nebo úplně nejlíp, kup si za tři stovky páčku novou. Já už bych jí v životě nerozebíral, za tu cenu se to nevyplatí.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
12.7.11, 20:06 |
|
|
ventYl
|
nebude naajednoduchsie zohnat nejaku druhu sadu paciek z vrakaca a potom experimentovat s tymito? ak sa opravia, ostanu do zalohy, ak nie, tak budiz.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.7.11, 07:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|