Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 12:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 snimac klepani felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek snimac klepani felicie
ahoj lidi mam dotaz ohledne snimace klepani na moji skoda felicii 1.3mpi50kw....na vagu kdyz dam hodnoty cidel tak mi naskoci vypis z cidla klepani na kazdej valec..v prvnim,druhem a tretim valci to mam relativne podobne,je tam nepatrny rozdil ale na ctvrtem valci mam hodnotu o dost mensi...muzete mi nekdo vysvetlit co to uze znamenat a jakej to ma vliv....ventily mam serizene....diky

24.7.11, 13:01
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: snimac klepani felicie
zadrbané vstřikovače otoč vstřikovaí lištu, startuj a mrkni okem jak ti trysky práší hlavně ta čtvrtá :wink:

24.7.11, 15:52

¨vstrikovace??spis jsem myslel ze mi na tom valci treba habruje nejakej ventil nebo neco.....ale kdyz to rikas tak se na to podivam ..teda nechapu jak mam otocit tu listu...asi myslis vytahnout a stratovat.... :D mam doma nahradni takze muzu popripade vymenit

24.7.11, 20:38
Profil ICQ
Mistr mechanik

sděláš ten plast MPi a vidíš hezky na lištu, vyfoukáš bordel kolem ní nebo umyješ motor, povolíš na liště dva torxy a vykvedláš ji ven, otočíš tryskama nahoru kámoš startuje a ty se díváš jak stříká, musí tak trochu prášit,

zkus si porovnat a zapoj i druhou lištu, pokud nepojede tak musíš za chodu poklepat vstřiky oni někdy skladováním zatuhnou,

uvidíš věci nevídané :wink:

25.7.11, 06:24

tak nejak jsem to myslel???ok vyzkousim....je pravda ze od jiste doby se mi zacal vic houpat i volnobeh....takze mozna tohle bude pricina protoze vsechno ostatni mam uz 1ékrat vyzkousene....a vycistene..no dam vedet a diky...

25.7.11, 14:19
Profil ICQ

tak jsem vsechno prosel....vstriky jsem prohazel....koukal jsem na ventily..dokonce jsem vyndal tycky jestli nejsou poskozene....ale vsechno Ok...teda aspon to vypada Ok...motor rekl bych tichej ale na vagu mi porad nejdou do hlavy ty hodnoty..muzu rict presne 3 valce davaji 600,600,620 a ten posledni co hazi vic tak to lita 760-800..nechapu...

30.7.11, 19:49
Profil ICQ

Nebude to tím, že je to čidlo našroubovaný blízko toho 4. válce?

Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR

31.7.11, 12:32
Profil ICQ

a děje se s tím autem ještě něco jinýho? motor běží špatně? rachotí? Nebo proč to řešíš? Jen kvůli jinej hodnotě že sis toho všiml? Co třeba odtrh na svíčkách? Nezkoušel jsi je proházet taky když už jsi proházel vstřiky? A co třeba zapalovací lišta? Zkoušel jsi jinou od někoho vypujčit?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.8.11, 07:31
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]